ioana ancuta popoviciu sursa foto facebook jpg

Ioana Ancuţa Popoviciu, judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, continuă seria gafelor sinistre.

La ședința de joi, ea l-a întrebat pe unul dintre supraviețuitorii impactului năprasnic provocat de Pascu în localitatea 2 Mai dacă se afla la locul accidentului, scrie A3CNN.

Popoviciu a vrut, de asemenea, să afle și la cât s-au ridicat cheltuielile de înmormântare pentru Sebi Olariu și Roberta Dragomir, tinerii uciși de Pascu în accidentul rutier. A aflat cu această ocazie că este vorba de aproximativ 30.000 de lei.

La termenul de astăzi, una dintre tinerele care a fost lovită de șoferul drogat și care a supraviețuit a povestit că a avut nevoie de patru operații chirurgicale și că a rămas cu sechele pe viață.

Iar avocatul lui Vlad Pascu a iritat audiența, după ce a cerut în repetate rânduri rudelor victimelor un cont bancar pentru despăgubiri.

Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu a vrut să afle dacă un supraviețuitor al accidentului de la 2 Mai „era la locul faptei” cu tinerii decedați Sebi și Roberta

„La termenul de astăzi au fost audiați doi supraviețuitori ai accidentului provocat de Vlad Pascu iar judecătoarea a întrebat, cu nonșalanță, cu referire la tinerii decedați Sebi și Roberta:

Ea a primit replica avocatului Cuculis: ‘-Mergeau în șir, cum adică dacă erau împreună?!’

Tânărul care a supraviețuit accidentului de la 2 Mai a povestit eforturile pe care le face pentru a se recupera fizic și psihic, dificultățile fiind accentuate de faptul că este în ultimul an de facultate.

O tânără care, la rândul său, a supraviețuit tragediei de la 2 Mai și s-a constituit parte vătămată a relatat în fața instanței că a fost operată de patru ori, că va fi nevoită să poarte toată viața o tijă metalică în braț și că, din cauză că nu-și mai poate mișca mâna vătămată, a ratat oportunitatea unei slujbe pe care și-o dorea.

În această atmosferă încărcată de emoție, avocatul apărării a găsit de cuviință să întrebe de mai multe ori părțile vătămate care este contul bancar în care ar accepta bani drept despăgubiri.

El a fost pus la punct de avocatul Cuculis, care i-a atras atenția că nu despre asta este vorba la acest termen.

Confesiunea mamei Robertei Dragomir: „Fata a venit în sicriu sigilat. Am văzut-o ultima dată când a plecat de acasă”

Însă unul dintre cele mai șocante momente ale ședinței de astăzi a fost cel în care judecătoarea Popoviciu a întrebat-o pe mama Robertei Dragomir dacă a fost la înmormântarea fiicei sale!

Lidia Dragomir a făcut o confesiune sfâșietoare: a spus că nu și-a văzut fiica în urma accidentului, cadavrul acesteia fiind trimis în sicriu sigilat.

Potrivit mamei, Roberta era ‘atât de zdrobită, încât nu a putut fi îmbrăcată.

‘Am văzut-o ultima dată când a plecat de acasă’, a mărturisit Lidia Dragomir în fața instanței.

Înainte de a intra în sală, părinții victimelor spuneau că au speranțe foarte mici la o judecată corectă”, a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Alexandra Ghețea.

Tatăl lui Sebi Olariu: „Cred că judecătoarea va judeca de frică, la câte s-au întâmplat!”

„Vreau să se termine cât mai repede.

Nu mai am încredere în această judecătoare. Am venit pur și simplu pentru că trebuie să venim. Vrem să vedem ce ce se întâmplă și vrem să facem apel cât mai repede.

Consider că azi (judecătoarea) va judeca de frică, acum, la câte s-a întâmplat”, a declarat Valentin Olariu, tatăl lui Sebi Olariu, ucis, anul trecut, în accidentul comis de Vlad Pascu la 2 Mai.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *