Radu Miruță, atac la Ciolacu, viitorul candidat al PSD la prezidențiale: „un om certat cu școala, dar prieten cu teroristul Omar Hayssam"
Radu Miruță, atac la Ciolacu, viitorul candidat al PSD la prezidențiale: „un om certat cu școala, dar prieten cu teroristul Omar Hayssam"

Deputatul USR Radu Miruță se arată îngrijorat de perspectiva ca Marcel Ciolacu, liderul PSD, să devină președintele României. Potrivit lui Miruță, Ciolacu este „un om certat cu școala, dar prieten cu teroristul Omar Hayssam”.

Dl Ciolacu, care se vrea președintele României… Domnule, să nu uităm că mai suntem oameni în țara asta care n-am fost certați cu școala. Omul ăsta… Amintiți-vă poza cu el și teroristul Omar Hayssam. Președintele României, prieten cu-n terorist… Amintiți-vă faptul că pe omul ăsta mai mult l-a încurcat decât l-a ajutat școala. A făcut o facultate din asta obscură la bătrânețe, care la momentul respectiv nu era autorizată, Bacalaureatul după 30 de ani, gestionează un buget imens al României fără a avea vreo experiență economică mai mare decât șef de piață la Buzău, unde a obținut un spațiu de la primărie când el era viceprimar.

Să mă ierte Dumnezeu, dar mă înfricoșează posibilitatea ca omul ăsta să reprezinte România ca președinte, că țara asta nu-i compusă numai din combinatori, oameni cu facultăți din astea inexistente, numai oameni care s-au realizat că i-a ajutat partidul. Mai sunt în țara asta și oameni de bună credință, care încep să se sperie de posibilitatea ca Ciolacu să-i poată vreodată reprezenta””, a declarat Miruță în cadrul emisiunii „Bună, România!” de la B1TV.

În schimb, Miruță îl recomandă pe candidatul USR la prezidențiale, Elena Lasconi, pe care o descrie drept „omul de bun simț pe care România nu l-a avut vreodată la președințai acestei țări”.

Elena Lasconi, dincolo de subiectivisul de care valid pot fi bănuit, e omul care poate pune capăt sistemului ticăloșit. Că e omul de bun simț pe care România nu l-a avut vreodată la președințai acestei țări. A avut șmecherași, vagabonței, inexistenți în ultimii 7 ani și acum îl vrea pe Ciolacu, care e tabloul antișcoală în România”, a spus deputatul USR despre „motorul” partidului din care face parte.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *