Premierul Marcel Ciolacu e gata să reia relația cu fostul partener de guvernare Nicolae Ciucă, în cazul în care va câștiga alegerile prezidențiale.

Întrebat dacă l-ar numi pe Nicolae Ciucă, actualul lider al PNL, în funcția de prim-ministru în cazul în care ar câștiga alegerile prezidențiale, Ciolacu a răspuns fără ezitare: „Categoric, n-am nici cea mai mică reținere.”

Ciolacu a subliniat importanța continuității în guvernare, declarând: „Normal că-mi doresc o continuitate. E logic. După 10 ani în care ţi-ai bătut joc, ai schimbat 10 premieri, sute de miniştri, după 30 şi de ani de democraţie, normal că vreau continuitate şi stabilitate.”

Aceste declarații de marți seara într-o emisiune la Digi24 vin în contextul în care, luna trecută, Nicolae Ciucă a afirmat că nu l-ar numi pe Ciolacu ca premier dacă ar ajunge președinte, citând divergențe de opinie privind politica fiscală: „Marcel Ciolacu vorbește de cota progresivă, cum să-i acordăm un mandat când vorbim de cotă progresivă? Nu l-aș pune pe Marcel Ciolacu”, transmite B1TV.

În replică la afirmațiile lui Ciucă, Ciolacu a comentat succint: „E și normal, pentru că dânsul n-o să câștige.”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *