Rareș Bogdan spune că nu a decis dacă va candida sau nu la șefia PNL: Poate rămâne Orban dacă înţelege să construiască o echipă în care şi ceilalţi au ceva de spus

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat duminică, la emisiunea Insider Politic de la Prima Tv, că nu s-a decis încă dacă va candida la preşedinţia partidului la congresul viitor. Totodată, Rareș Bogdan a precizat că nu exclude varianta ca Ludovic Orban să rămână în continuare preşedinte ”dacă înţelege să construiască o echipă în care şi ceilalţi au ceva de spus”. Dar el nu a exlus şi candidaturi ale lui Florin Cîţu, ale cuiva din Ardeal, poate Emil Boc. 

Rareș Bogdan spune că nu a decis dacă va candida sau nu la șefia PNL

“Unii, când văd un personaj cunoscut, volubil, care comunică relativ uşor, care are o anumită simpatie publică, apare în încrederea populaţiei, unii poate devin invidioşi sau se tem. Eu le-am explicat acelor unii că nu e cazul, pentru că eu nu candidez la preşedinţia partidului”, a afirmat Rareş Bogdan la Prima TV.

Întrebat de moderatorul Sebastian Zachmann dacă se referă la Ludovic Orban, prim-vicepreşedintele PNL a răspuns: “Nu neapărat Ludovic, poate oameni din jurul său şi s-a lăsat influenţat. M-am simţit puţin dat deoparte după alegerilor parlamentare. Dacă vă uitaţi pe pagina partidului, nu o să vedeţi nicio poză cu Rareş Bogdan în doi ani de zile şi multe alte chestiuni”, a declarat Rareș Bogdan

Europarlamentarul Rareș Bogdan a mai fost întrebat şi dacă se aştepta să îi fie propusă o candidatură la Primăria Capitalei.

“Nu, pentru că am renunţat împreună cu Ludovic. Noi am fost testaţi amândoi, stăteam bine şi am considerat că pentru Bucureşti opţiunea cea mai sigură de a o îndepărta pe Gabriela Firea şi pe PSD din administraţie este Nicuşor Dan, pentru că altfel Nicuşor lua opt la sută ca independent. Avea un nucleu de opt la sută pe care cu greu l-am fi rupt şi eu, şi Ludovic sau alt candidat, Violeta Alexandru din partea noastră”, a explicat Rareş Bogdan.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *