Lucian Bode a anunțat că Radu Gavriș a fost înlocuit din funcția de coordonator al campaniei de luptă anti-Covid, după ce a fost filmat într-un restaurant

Lucian Bode, Ministrul de interne, a făcut luni dimineața primele declarații, în exclusivitate pentru Antena 3, despre scandalul din Poliție iscat după ce 27 de persoane, printre care șefi din Poliție și procurori au fost surprinși, vineri seara, în timp ce încălcau legea și participau la o petrecere într-un restaurant din centrul Capitalei.

„Cât timp voi fi în această înalta demnitate voi face tot ce depinde de mine să arăt că majoritatea polițiștilor, eu mi-aș dori toți, sunt profesioniști, respectă haina militară. Și mi-aș dori că niciodată să nu fie pus semnul egal între anumite derapaje și instituțîi fundamentale în statul român: poliție, jandarmerie, pompieri.” a declarat Lucian Bode, într-o intervenție în exclusivitate în direct la Antena 3.

„Concret, despre activitățile de vineri, pe dată de 22 ianuarie, noi am verificat peste 4000 de agenți economici dacă respectă măsurile de prevenire și combatere covid. Am verificat aproape 8000 de activități, restaurante, terase”, a mai spus Lucian Bode.

Lucian Bode: Toleranță zero față de nerespectarea Legii!

„Referitor la evenimentul care a avut loc vineri seară, când polițiști din cadrul Poliției Capitalei au identificat în interiorul unui restaurant din Centrul Vechi al Bucureștiului 27 de persoane, printre care se afla și un ofițer de poliție cu funcție de conducere din cadrul Direcției Generale de Poliției a Municipiului București, doresc să fac câteva scurte precizări”, a mai scris ministrul Bode pe Facebook.
„De aproximativ 1 an ne confruntăm cu pandemia provocată de noul coronavirus. Respectarea măsurilor care au fost luate la nivel național, pentru a preveni răspândirea acestui virus, trebuie să fie o prioritate pentru noi toți. Doar așa putem reveni la o viață socială normală pe care ne-o dorim.
Majoritatea românilor au înțeles acest lucru și vă mulțumesc pentru aceasta.În același timp, vreau să le mulțumesc polițiștilor, jandarmilor, polițiștilor de frontieră și pompierilor care sunt în Prima Linie și care dau dovadă de profesionalism atunci când acționează pentru siguranța noastră!”, a mai scris Lucian Bode.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *