Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu le-a declarat război firmelor cu care administrația locală are contracte. Ciprian Ciucu acuză „lucrări de mântuială” la cinci școli din sector și amenință că nu vor începe niciun fel de cursuri în 8 februarie, din cauza condițiilor neconforme.

Mai mult, Ciprian Ciucu insistă că va aplica penalități firmelor care nu au lăsat lucrurile puse la punct în școlile reabilitate, potrivit Gandul.

Ciprian Ciucu: „Nu învăţăm din greşelile doreilor”

Într-un mesaj postat pe Facebook, edilul Sectorului 6 scrie că nu va permite deschiderea școlilor până la recepția finală a lucrărilor.

„Pericol de incendiu. Lucrări de mântuială în 5 şcoli. Să fie clar: eu nu accept lucrări neconforme, cu riscul de a plăti politic pentru incompetenţa fostei administraţii! După Colectiv şi incendiile de la spitale, asta ar fi chiar culmea, să nu învăţăm din greşelile doreilor şi din cinismul politicienilor! Oricum, cei vinovaţi vor plăti, acum voi analiza contractele şi vom aplica penalităţi. Aştept explicaţiile firmei care s-a ocupat de dirigenţia de şantier, apoi, dacă nu sunt pertinente, este posibil să le desfac contractul şi să-i fac şi de râs, în mod public. Eu fac tot ce ţine de mine să începem şcoala cât mai repede, dar nu vom începe şcoala în aceste clădiri până ce nu este TOTUL conform! Nu, nu merge şi aşa!”, a reacționat Ciucu pe Facebook.

Primarul sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu, a precizat, joi, că în ședința CGMB de vineri a propus un proiect care prevede semnarea unui protocol cu Universitatea Politehnică, ce ar putea duce la deschiderea campusului pentru cetățenii din sector. În prezent, campusul Politehnicii este cel mai mare spațiu verde din Cartierul Militari, dar care este închis pentru public.

„În ședința Consiliului General de mâine (vineri) se vor vota trei proiecte de HCGMB, importante pentru Sectorul 6, astfel:

Proiectul care ne va permite să facem un protocol cu Universitatea Politehnică pentru a deschide parcul Politehnicii. Noi ne vom asuma curățenia și respectarea ordinii publice parcului, necesare după deschiderea parcului.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *