Ciprian Ciucu

Primarul sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu, a precizat, joi, că în ședința CGMB de vineri a propus un proiect care prevede semnarea unui protocol cu Universitatea Politehnică, ce ar putea duce la deschiderea campusului pentru cetățenii din sector. În prezent, campusul Politehnicii este cel mai mare spațiu verde din Cartierul Militari, dar care este închis pentru public.

„În ședința Consiliului General de mâine (vineri) se vor vota trei proiecte de HCGMB, importante pentru Sectorul 6, astfel:

Proiectul care ne va permite să facem un protocol cu Universitatea Politehnică pentru a deschide parcul Politehnicii. Noi ne vom asuma curățenia și respectarea ordinii publice parcului, necesare după deschiderea parcului.

Ciprian Ciucu: „Mă bucură deschiderea pe care rectorul Universității a arătat-o până acum pentru a colabora cu PS6”

Un alt protocol tot cu Universitatea Politehnică pentru a dezvolta proiecte comune, Sectorul 6 urmând de beneficieze de expertiza acumulată de către Universitate și în accesarea de fonduri dar și în implementarea unor soluții de eficiență energetică, mobilitate/trafic și altele, discutate în prealabil cu conducerea Universității. Cum spuneam, o administrație locală trebuie să maximizeze avantajele pe care le are, iar prezența UPB în Sectorul 6 este o mare oportunitate. Mă bucură deschiderea pe care rectorul Universității a arătat-o până acum pentru a colabora cu PS6”, a precizat Ciprian Ciucu pe Facebook.

Ciprian Ciucu trage un semnal de alarmă. Primăriile din Capitală sunt la un pas de blocaj. Edilii mai spun că dacă nu vor primi sumele cerute vor ajunge în situaţia de a nu mai putea asigura plăţile şi vor intra în criză financiară.

Ciucu: ”Suntem cu bugetul în regim de avarie şi este situaţia tuturor sectoarelor”

„Noi tragem un semnal de alarmă, iar dacă situaţia va continua încă o lună sau două, gândiţi-vă că se acumulează datorii foarte, foarte mari.Toţi primarii suntem în această situaţie. Nu am făcut decât un gest normal de responsabilitate. să ne adresam împreună, pentru că suntem împreună în această situaţie şi ministerul de Finante să asigue asa cum este normal si legal finantarea sectoarelor, pentru că nu avem doar obligaţii si responsabiltăţi. Trebuie să avem şi sursele bugetare din care să ne putem îndeplini responsabiltăţile”, a spus Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 pentru Antena 3.

 

 

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *