Ciprian Ciucu trage un semnal de alarmă.

Ciprian Ciucu trage un semnal de alarmă. Primăriile din Capitală sunt la un pas de blocaj. Edilii mai spun că dacă nu vor primi sumele cerute vor ajunge în situaţia de a nu mai putea asigura plăţile şi vor intra în criză financiară.

Ciprian Ciucu: ”Suntem cu bugetul în regim de avarie şi este situaţia tuturor sectoarelor”

„Noi tragem un semnal de alarmă, iar dacă situaţia va continua încă o lună sau două, gândiţi-vă că se acumulează datorii foarte, foarte mari.Toţi primarii suntem în această situaţie. Nu am făcut decât un gest normal de responsabilitate. să ne adresam împreună, pentru că suntem împreună în această situaţie şi ministerul de Finante să asigue asa cum este normal si legal finantarea sectoarelor, pentru că nu avem doar obligaţii si responsabiltăţi. Trebuie să avem şi sursele bugetare din care să ne putem îndeplini responsabiltăţile”, a spus Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 pentru Antena 3.

Ciprian Ciucu, edilul Sectorului 6 al Capitalei, îl acuză pe Nicușor Dan, primarul general al Bucureștiului, de lipsă de comunicare, precizând că din cauza acestui lucru nu poate demara proiectele pe care le are în plan.

“Aștept ca primarul general să facă odată o întâlnire cu primarii de sector, că tot întârzie să o facă și i-am trimis multe semnale că e mare nevoie de o astfel de discuție, inclusiv ieri l-am rugat să facă această întâlnire, ca să decidem dacă ne organizăm sub forma unei organizații de dezvoltare intercomunitară, așa cum specifică o condiționalitate, pentru a putea primi fonduri europene sau suntem fiecare pe cont propriu”, a declarat Ciprian Ciucu, potrivit RFI.

Ciprian Ciucu așteaptă cu nerăbdare o întâlnire cu Nicușor Dan, în condițiile în care s-a săturat să fie luat la rost de cetățenii Sectorului 6, nemulțumiți de străzile sau alte spații din cartiere.

“La un moment dat, o să primesc răspuns, pentru că și eu trebuie să îmi fac bugetul de investiții pentru la anul și oamenii nu știu că de fapt bulevardele principale aparțin de Primăria Capitalei și îmi cer mie soluții. Eu vreau să găsesc soluții și să obțin finanțări, dar vreau să știu, se ocupă de ele sau mă ocup eu. Atâta am cerut, o întâlnire, pe mai multe canale, ca să discutăm despre bugetul de investiții. Faci tu Lacul Morii sau îl fac eu, termini tu Prelungirea Ghencea sau mi-o dai mie, adică lucrări de genul acesta, pentru că nu putem să începem anul, fără să avem o astfel de discuție”, a mai spus Ciprian Ciucu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *