Primarul Ciprian Ciucu a descoperit că în cartierul Militari din Sectorul 6 un amplu proiect imobiliar se construiește fără autorizație și afirmă că sunt „posibili complici la serviciul de urbanism al primăriei”, pentru că petițiile trimise în legătură cu proiectul ajungeau la firma care construiește ilegal. Este vorba despre proiectul Envogue Residence din bulevardul Iuliu Maniu, potrivit Ciprian Ciucu.

Ciprian Ciucu a descoperit că în cartierul Militari se construiește un amplu proiect imobiliar fără autorizație: Sectorul 6 nu este sat fără câini

„Azi dau un mesaj. Sectorul 6 nu este un sat fără câini. Am primit petiții care îmi semnalau că acest mare proiect imobiliar, care are deja birou de vânzări, nu are și autorizație de construire. Am luat Poliția Locală cu mine și m-am dus sa verific. Nu are. Dar are posibili complici la serviciul de urbanism al primăriei, pentru că petițiile, în loc să fie direcționate către poliția locală si alte instituții abilitate, erau direcționate către… firma care s-a apucat să construiască ilegal. Noaptea minții. Urmează o anchetă”, a scris primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, pe pagina sa de Facebook.

„Acesta spune că nu știe cât mai poate repara din ceea ce a fost deja distrus, dar că va încerca și nu va fi și mai mult distrus în mandatul lui”, a declarat Ciprian Ciucu

„Nu mă opun dezvoltării, trebuie doar ca aceasta să țină cont și de interesul public si de legi. Cea mai mare reformă pe care am putea să o facem in țara asta este să respectăm și să aplicăm legea. Dați mai departe ca să se știe! Repet, Sectorul 6 nu mai este sat fără câini”, încheie Ciprian Ciucu.

Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, povestește pe Facebook că a descoperit că angajații din primărie care primeau plângeri despre o firmă care dezvolta ilegal un mare proiect imobiliar, nu trimiteau plângerile către organele abilitate ci ajungeau tot la firma incriminată.

Ciucu, despre mafia din primărie: Plângerile ajungeau tot la firma reclamată

”Sectorul 6 nu este sat fără câini. Am primit petiții care îmi semnalau că acest mare proiect imobiliar, care are deja birou de vânzări, nu are și autorizație de construire. Am luat Poliția Locală cu mine și m-am dus să verific. Nu are. Dar are posibili complici la serviciul de urbanism al primăriei, pentru că petițiile, în loc să fie redirecționate către Poliția Locală și alte instituții abilitate, erau direcționate către firma care s-a apucat să construiască ilegal. Noaptea minții. Urmează o anchetă”, a scris Ciprian Ciucu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *