Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, povestește pe Facebook că a descoperit că angajații din primărie care primeau plângeri despre o firmă care dezvolta ilegal un mare proiect imobiliar, nu trimiteau plângerile către organele abilitate ci ajungeau tot la firma incriminată.

Ciprian Ciucu, despre mafia din primărie: Plângerile ajungeau tot la firma reclamată

”Sectorul 6 nu este sat fără câini. Am primit petiții care îmi semnalau că acest mare proiect imobiliar, care are deja birou de vânzări, nu are și autorizație de construire. Am luat Poliția Locală cu mine și m-am dus să verific. Nu are. Dar are posibili complici la serviciul de urbanism al primăriei, pentru că petițiile, în loc să fie redirecționate către Poliția Locală și alte instituții abilitate, erau direcționate către firma care s-a apucat să construiască ilegal. Noaptea minții. Urmează o anchetă”, a scris Ciprian Ciucu.

 Ciucu a desființat DAFL Sector 6. Instituția se ocupa de cartierul ANL Constantin Brâncuși și avea 50 de angajați

Instituția care se ocupa de cartierul ANL Constantin Brâncuși a fost desființată. Este vorba despre Direcția Generală de Administrare a Fondului Locativ (DAFL) Sector 6.

„Am desființat DAFL, o instituție inutilă a Primăriei Sectorului 6, care administra locuințele a doar 300 de chiriași si care avea cca. 50 de angajați”, a anunțat Ciprian Ciucu.

Primarul sectorului 6 spune că locuitorii cartierului ANL Constantin Brancuși se plângeau de costuri prea mari.
„Ca să ai loc să construiești, ai nevoie întâi să faci loc, să creezi spațiu, inclusiv bugetar. Acesta a fost doar începutul, nu voi mai desființa instituții, dar le voi reforma pe toate, voi continua să demufez contractele inutile și superscumpe. Nu ar fi rău dacă acest proces ar începe și la Primăria Capitalei. Nu are rost să mai băgăm sute de milione in zeci, spre o sută instituții nereformate, parazitate și căpușate. Cum spuneam, eliminăm risipa și corupția”, a punctat Ciprian Ciucu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *