Instituția care se ocupa de cartierul ANL Constantin Brâncuși a fost desființată. Este vorba despre Direcția Generală de Administrare a Fondului Locativ (DAFL) Sector 6.
„Am desființat DAFL, o instituție inutilă a Primăriei Sectorului 6, care administra locuințele a doar 300 de chiriași si care avea cca. 50 de angajați”, a anunțat Ciprian Ciucu.
Primarul sectorului 6 spune că locuitorii cartierului ANL Constantin Brancuși se plângeau de costuri prea mari.
„Ca să ai loc să construiești, ai nevoie întâi să faci loc, să creezi spațiu, inclusiv bugetar. Acesta a fost doar începutul, nu voi mai desființa instituții, dar le voi reforma pe toate, voi continua să demufez contractele inutile și superscumpe. Nu ar fi rău dacă acest proces ar începe și la Primăria Capitalei. Nu are rost să mai băgăm sute de milione in zeci, spre o sută instituții nereformate, parazitate și căpușate. Cum spuneam, eliminăm risipa și corupția”, a punctat Ciprian Ciucu.

Cât a plătit în 2020 instituția care se ocupa de ANL Constantin Brâncuși

Primarul sectorului 6 a făcut publice plățile făcute anul trecut de DAFL Sector 6.
Astfel, pentru contracte de mentenanță IT, întreținere pagină Facebook, site  DAFL sector 6 și achiziții aparate aer condiționat, instituția a plătit unei singure firme peste 325.000 de lei. Tot în 2020, DAFLS6 a plătit unei singure companii peste 500.000 de lei pentru deszăpezirea cartierului ANL Constantin Brâncuși și înlocuire pavaje platforme blocuri.
DAFL Sector 6 a achitat, anul trecut, aproape 160.000 de lei unei singure firme pentru furnizare birotică și papetărie. De asemenea, instituția a plătit în 2020 circa 112.000 de lei unei singure companii pentru furnizare tonere și consultanță GDPR.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *