Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, avertizează că dacă Romprest nu va mai strânge gunoiul începând cu jumătatea săptămânii viitoare „va intra alt operator în regim de urgență” care să asigure salubrizarea sectorului.

Clotilde Armand, după protestul Romprest: Nu voi mai tolera șantajul și amenințările Mafiei Gunoaielor / Cu mine nu le mai merge

„Dacă această companie lasă din nou gunoiul pe străzi și refuză să-și onoreze obligațiile contractuale din data de 12.02.2020 va intra alt operator în regim de urgență”, a scris Clotilde Armand, pe pagina sa de Facebook, după ce Romprest a organizat duminică o acțiune de protest în Piața Victoriei.

Un reprezentant al companiei a afirmat că Romprest are de încasat de la Primăria Sectorului 1 peste o sută de milioane de lei și începând de joia viitoare, „dacă nu se vor face plăți ale serviciului (…) nu vom mai avea bani să plătim carburantul, salariile personalului”.

„Îi asigur pe toți locuitorii Sectorului 1 că nu vom mai trece prin situația în care am fost luna trecută. Nu voi mai tolera șantajul și amenințările Mafiei Gunoaielor. Sectorul 1 plătește servicii de salubrizare și de 10 ori mai scumpe față de restul țării. Primăria Sectorului 1 a fost un partener onest, Primăria Sectorului 1 nu este robinet cu bani pentru offshore-ul lor transpartinic. Cu mine nu le mai merge”, a replicat Clotilde Armand.

Clotilde Armand afirmă că protestul din Piața Victoriei reprezintă „o nouă încercare de șantaj (….) în speranța că primăria le plătește facturile emise nelegal anul trecut, facturi neachitate de primarul PSD – cel cu diamantele”.

Clotilde Armand a publicat de altfel pe rețeaua de socializare o adresă înaintată Romprest în data de 5 februarie în care arată că autoritatea contractantă are dreptul să rezilieze un contract „în cazul în care operatorul nu își îndeplinește obligațiile asumate”.

Clotilde Armand a reacţionat, în urmă cu puţin timp, pe pagina sa de Facebook, cu un atac la adresa Gabrielei Firea şi a lui Dan Tudorache. ”Primul n-a făcut nimic în cei 4 ani de mandat iar al doilea s-a jucat cu diamantele până l-au luat procurorii DNA la explicații. Aici s-a ajuns”, a scris primarul Sectorului 1.

”Un fost primar al Capitalei și un fost primar de Sector protestează pentru că eu n-am construit spitale doar la televizor sau din hârtie creponată. Ambii din PSD. Primul n-a făcut nimic în cei 4 ani de mandat iar al doilea s-a jucat cu diamantele până l-au luat procurorii DNA la explicații. Aici s-a ajuns”, spune Clotilde Armand.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *