Marcel Ciolacu critică dur Coaliția de guvernare: Au promis lapte și miere. V-au mințit! Astăzi au dat drumul austerității

Marcel Ciolacu critică dur pe Facebook construcția bugetară a Guvernului Cîțu. „Au promis lapte și miere. V-au mințit! Astăzi au dat drumul austerității! Tăieri peste tot. Cu barda”, scrie președintele PSD.

„În campania electorală, au promis lapte și miere. V-au mințit! Astăzi au dat drumul austerității! Tăieri peste tot. Cu barda. De la pensionari, de la copii, de la bugetari, de la Horeca, până și de la transportul elevilor chiar în prima zi cu #școlideschise!”, a declarat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu critică dur Coaliția de guvernare: Au promis lapte și miere. V-au mințit! Astăzi au dat drumul austerității

„Practic, astăzi au îngropat toate speranțele unui popor întreg de a avea un trai decent, civilizat. Speranțele întregului mediu de afaceri la o revenire spre normalitate a economiei! Și este doar începutul unui tunel lung și negru al #austerității”, a spus Marcel Ciolacu.

„Minim 5 ani va lua României pentru a ieși din groapa în care ne-au aruncat acești incompetenți. Nimic pentru popor, totul pentru clientela lor, pentru pilele lor, pentru rudele lor. Pentru toți cei pe care i-au plantat în funcții plătite gras. Pentru ei au bani! În rest, o mare de incompetență și nicio soluție pentru redresarea economiei, pentru lupta împotriva pandemiei sau pentru protejarea nivelului de trai”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, șeful PSD, îl acuză pe premierul Florin Cîțu cu “vrea să vândă România la bucată pentru profiturile prietenilor săi!”. Ciolacu amenință și cu proteste în stradă. Aceasta este reacția șefului PSD după ce Guvernul a aprobat legea prin care abrogă interzicerea vânzarea de acțiuni pe care statul le deține la companii și societăți naționale, pe o perioadă de doi ani. Legea urmează să ajungă în Parlament pentru dezbatere.
“Cîțu – vânzătorul României ! Abrogarea legii PSD prin care interziceam vânzarea companiilor românești în plină criză este cea mai mare crimă economică! Ne vom opune în Parlament acestei aberații ! Și, daca va fi nevoie, vom protesta și în stradă, alături de toți românii care se opun devalizării celor mai valoroase active ale statului.Nicio țară civilizată nu și-a vândut companiile strategice pe nimic atunci când piața este la pământ.Numai Cîțu Vânzătorul vrea să vândă România la bucată pentru profiturile prietenilor săi!Planul lor e clar. De asta l-au recuperat la Guvern și pe autorul tentativei eșuate de privatizare a sănătății”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *