Image default
Actualitate

Alexandru Rafila, despre cum gestionează Vlad Voiculescu criza din Sănătate: „Nu am văzut soluții, am văzut doar scuze”

Alexandru Rafila a declarat luni că PSD pregătește o moțiune simplă pe Sănătate, motivată de „acțiunile și mai ales inacțiunile” ministrului Vlad Voiculescu. Alexandru Rafila îi reproșează ministrului felul în care gestionează criza din sănătate provocată de pandemia de coronavirus și afirmă că amenințările cu amenzi pot să demobilizeze personalul medical.

„Există un grup de lucru la nivelul PSD care lucrează la un astfel de material, rămâne de văzut dacă în perioada imediat următoare acest lucru se va conctretiza prin depunerea unei moțiuni simple. În mod evident, acțiunile și mai ales inacțiunile Ministerului Sănătății și ministrului Sănătății în ultima perioadă probabil că justifică un astfel de demers politic”, a declarat deputatul Alexandru Rafila luni, la Digi24.

Alexandru Rafila critică ideea amenzilor pentru vaccinare, spunând că acestea pot demoraliza angajații din centrele de vaccinare.

„Vaccinarea trebuie făcută cu responsabilitate, trebuie analizate cazurile. Eu îmi aduc aminte că tot domnul Voiculescu, la început, fiind întrebat în legătură cu propunerea unui medic din Găești – dacă îmi aduc aminte – susținea că trebuie vaccinate persoane decât să arunce vaccinul, acum văd că cei care fac acest lucru sunt sancționați”, a spus Alexandru Rafila.

„Ar trebui să existe puțină consistență și logică în ceea ce afirmă și mai ales măsurile punitive ar trebui să fie adaptate contextului și să nu ducă la demobilizarea personalului medical, care de multe ori lucrează voluntar în aceste centre de vaccinare”, a mai spus Alexandru Rafila.

Related posts

Sebastian Burduja dezvăluie că primarul Clotilde Armand ar fi amenințat-o pe liberala Ramona Porumb, viceprimar al Sectorului 1

Andrada Ionescu

Doi PSD-iști infectați cu coronavirus. S-a aflat în aceeași zi despre Ion Rotaru și Nicolae Moisescu

Constantinescu Gabriel

Nicușor Dan, după ce Gabriela Firea a postat o poză din Primărie cu mesajul „Tot aici și îmi place”: Sfidarea supremă la adresa bucureștenilor

Andrada Ionescu

Leave a Comment