Marcel Ciolacu amenință cu proteste în stradă după ce Guvernul a aprobat legea care deblochează listarea companiilor de stat
Marcel Ciolacu, șeful PSD, îl acuză pe premierul Florin Cîțu cu „vrea să vândă România la bucată pentru profiturile prietenilor săi!”. Ciolacu amenință și cu proteste în stradă. Aceasta este reacția șefului PSD după ce Guvernul a aprobat legea prin care abrogă interzicerea vânzarea de acțiuni pe care statul le deține la companii și societăți naționale, pe o perioadă de doi ani. Legea urmează să ajungă în Parlament pentru dezbatere.
„Cîțu – vânzătorul României ! Abrogarea legii PSD prin care interziceam vânzarea companiilor românești în plină criză este cea mai mare crimă economică! Ne vom opune în Parlament acestei aberații ! Și, daca va fi nevoie, vom protesta și în stradă, alături de toți românii care se opun devalizării celor mai valoroase active ale statului.Nicio țară civilizată nu și-a vândut companiile strategice pe nimic atunci când piața este la pământ.Numai Cîțu Vânzătorul vrea să vândă România la bucată pentru profiturile prietenilor săi!Planul lor e clar. De asta l-au recuperat la Guvern și pe autorul tentativei eșuate de privatizare a sănătății.
Nu vă jucați cu focul! Nu veți privatiza nimic legat de viața și viitorul țării!!!”, a scris Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook.

Totodată, Marcel Ciolacu, liderul PSD, spune ca abrogarea legii PSD prin care se interzicea vânzarea companiilor româneşti în plină criză este “cea mai mare crimă economică”.

“Cîţu – vânzătorul României! Abrogarea legii PSD prin care interziceam vânzarea companiilor româneşti în plină criză este cea mai mare crimă economică! Ne vom opune în Parlament acestei aberaţii! Şi, dacă va fi nevoie, vom protesta şi în stradă, alături de toţi românii care se opun devalizării celor mai valoroase active ale statului”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Marcel Ciolacu, liderul PSD, spune că “nicio ţară civilizată nu şi-a vândut companiile strategice pe nimic atunci când piaţa este la pământ”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *