Liviu Dragnea nu s-ar simți bine după gratii, potrivit relatării lui Codrin Ștefănescu, prietenul și aliatul său din PSD, care mai spune și că fostul șef al partidului se simte abandonat și uitat.

„Am promis cā vā țin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sānātatea, nici emoțional, nici pshihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat! I-am spus asearā, la telefon, cā nu trebuie sā cedeze in fața sistemului! E iubit, așteptat de familie și prieteni, suntem alāturi de el! Am înțeles cā nu e scos la muncā, deși are o hotārâre judecătorească in sensul acesta, nu e tratat pentru problemele de sănătate, nu se aplicā nici o lege in ceea ce-l privește! Abuzurile continuā, nimeni nu ia poziție publicā! Iau eu, dacā colegii din partid sunt lași și se fac cā uitā!”, a scris pe Facebook Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, în legătură cu Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea și-a recăpătat dreptul de a munci în penitenciar

„Are nevoie de susținere și de o vorbā bunā! Cei care vor sā-i scrie, o pot face la adresa: Liviu Dragnea, Penitenciarul Rahova, Șoseaua Alexandriei nr 154, sector 5, București, cod Postal 51527! Este foarte important pentru el sā-i scrieți! Nu lāsați un patriot aflat la ananghie!”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

Dragnea, fostul președinte al PSD, primește două vești bune. Scapă de dosarul „Brazilia” și se poate întoarce la muncă, în penitenciar. Este o decizie cu miză pentru Liviu Dragnea, care așteaptă anul acesta o eliberare condiționată, pentru care se va ține cont și de orele de muncă prestate, potrivit Digi 24.

La fiecare patru zile muncite, el poate să își scadă o zi din pedeapsă și astfel va putea să ceară mai repede eliberarea condiționată, după ce va executa doi ani și 4 luni din pedeapsa de 3 ani și jumătate pe care a primit-o în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

Lui Liviu Dragnea îi fusese suspendat dreptul la muncă, după ce a apărut într-un interviu televizat fără să fi avut acordul conducerii penitenciarului. El muncea ca mecanic în garajul penitenciarului Rahova.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *