George Simion: AUR votează bugetul dacă Guvernul taie banii de la partide și îi dă pentru un spital. Nu vrem cele 4 milioane de euro

Liderul AUR, George Simion, a declarat în plenul reunit al Parlamentului, unde au loc dezbaterile pentru bugetul pe 2021, că parlamentarii AUR vor vota bugetul doar dacă Guvernul renunță la banii pentru partide.

„Banii de la partie de ce nu îi tăiați? Votăm bugetul dacă tăiați banii de la partide. Noi cei de la AUR nu vrem acești bani, nu vrem 4 milioane de euro”, a declarat depuatul AUR, George Simion.

De la tribuna parlamentului, George Simion a criticat dezbaterile pentru buget și faptul că niciunul din cele peste 3.400 de amendamente depuse nu a fost adoptat.

„Asta e țara lui impozit Vodă, la noi toți perceptorii sunt la modă, nu mai avem nici școli, nici spitale, dar tot plătim la taxe infernale. Ați vorbit despre bugetul României și în ultimele zile am stat între acești pereți goi pentru a aduce amendaemnte. 3.466 de amendamente depuse, 3.466 respinse. Ne jucăm de-a parlamentarismul. Ne facem că facem. Nu e corect față de o țară care nu are școli și spitale și nu mai produce nimic”, a declarat Georgr Simion.

George Simion l-a criticat și pe premierul Florin Cîțu pentru banii alocați administrațiilor locale.

„Domnul Cîțu, vorbeați de PSD, dar 380 de milioane îi împărțiți tot la PNL, USR și UDMR. Asta nu e tot populism?”, a mai spus George Simion.

George Simion a defilat fără mască alături de aproape 30 de persoane la o mănăstire

George Simion, copreședintele AUR, a postat duminică, pe pagina de Facebook, o imagine realizată în fața unei mănăstiri, în care apare alături de aproape 30 de persoane, fără ca vreuna să poarte mască de protecție, deși România este în stare de alertă din cauza pandemiei, iar masca este obligatorie și în spațiile deschise.

George Simion a precizat pentru tabloidul Libertatea că fotografia a fost realizată pe 7 ianuarie, subliniind că a fost făcută la Mănăstirea Sâmbăta, care este situată în comuna Sâmbăta de Sus, județul Brașov.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *