George Simion a defilat fără mască alături de aproape 30 de persoane la o mănăstire 

George Simion, copreședintele AUR, a postat duminică, pe pagina de Facebook, o imagine realizată în fața unei mănăstiri, în care apare alături de aproape 30 de persoane, fără ca vreuna să poarte mască de protecție, deși România este în stare de alertă din cauza pandemiei, iar masca este obligatorie și în spațiile deschise.

George Simion a precizat pentru tabloidul Libertatea că fotografia a fost realizată pe 7 ianuarie, subliniind că a fost făcută la Mănăstirea Sâmbăta, care este situată în comuna Sâmbăta de Sus, județul Brașov.

„Fotografia este de azi. Suntem la Mănăstirea Sâmbăta de Sus, împreună cu parlamentarii noștri. Am avut o reuniune în zonă și am purtat cu toții masca în interiorul bisericii. Aceasta este poziția noastră”, a declarat  Simion pentru Libertatea.

Liderul AUR, George Simion, spune că nu înţelege de ce marii demnitari nu se pot deplasa cu transportul în comun şi susţine că, în cazul lui, drumul cel mai scurt de la părinţi la Parlament este făcut cu metroul.

George Simion a postat şi o fotografie cu el în metrou.

„Nu am înțeles niciodată de ce e un așa mare lucru că marii „demnitari” folosesc transportul în comun.

Simion: Drumul cel mai scurt de la ai mei la Parlament, metroul

Eu patru ani de liceu am mers Dristor- lzvor cu metroul. Așa e cel mai scurt de ajuns și acum de la ai mei până la Parlament. O zi bună să avem!”, a scris George Simion, joi dimineaţa, pe pagina de Facebook.

Pe 21 decembrie, liderul AUR, George Simion, a captat atenția cu o mască… transparentă.

– Cum a fost prima zi în Parlament, am văzut că ați avut dificultăți în clădire, cel puțin colegii dumneavoastră cei noi? l-au întrebat reporterii.

– Suntem noi, învățăm și până la urmă, nu este așa de complicat, este o clădire făcută de poporul român pentru poporul român, a răspuns Simion.

– Ați avut probleme să intrați cu această mască în Parlament?

– Este foarte regulamentară, ea este conformă, a dat asigurări liderul AUR. Domnul Ciolacu a fost impresionat de masca noastră și i-am promis că o să-i dau cadou și dumnealui o masca similară, a adăugat George Simion

Leave a comment

Lasă un răspuns