Image default
Actualitate

Liderul AUR, George Simion, în metrou de dimineaţă: „Nu am înțeles niciodată de ce e un așa mare lucru pentru marii “demnitari”

Liderul AUR, George Simion, spune că nu înţelege de ce marii demnitari nu se pot deplasa cu transportul în comun şi susţine că, în cazul lui, drumul cel mai scurt de la părinţi la Parlament este făcut cu metroul.

George Simion a postat şi o fotografie cu el în metrou.

“Nu am înțeles niciodată de ce e un așa mare lucru că marii “demnitari” folosesc transportul în comun.

George Simion: Drumul cel mai scurt de la ai mei la Parlament, metroul

Eu patru ani de liceu am mers Dristor- lzvor cu metroul. Așa e cel mai scurt de ajuns și acum de la ai mei până la Parlament. O zi bună să avem!”, a scris George Simion, joi dimineaţa, pe pagina de Facebook.

Liderul AUR, George Simion, a publicat pe pagina sa de Facebook un film cu palatul de un milion de euro al lui Costel Alexe. Acolo au intrat cele 22 de tone de tablă din rechizitoriul DNA. Jandarmii și polițiștii păzeau edificiul ministrului.

„Vara trecută eram așteptați de politie la conacul lui Costel Alexe. Astăzi este cercetat de DNA pentru spagă sub formă de tablă. Conacul de 1 milion de euro avea nevoie de acoperiș”, scrie Simion pe pagina sa de Facebook.

Înregistrarea arată cum George Simion este legitimat de doi polițiști, aflându-se într-o zonă de frontieră. Liderul AUR insistă că este legitimat „pentru Costel Alexe și pentru conacul lui de un milion de euro”.

„Pur și simplu suntem în mașină, am tras pe dreapta și domnii au venit să ne legitimeze. De parcă nu știau. Simion George Nicolae, CNP (…), că ne-au legitimat peste tot, în toate județele acestei țări”.

Polițistul îi cere lui Simion și actele mașinii, moment în care acest îl acuză că face poliție politică. „Nu cred că asta este o procedură standard și cred că dumneavoastră faceți poliție politică aici, apărându-l pe domnul Alexe (…) Avem toate actele, dar dumneavoastră comiteți un abuz aici”.

 

 

 

Related posts

Lupta USR pentru pensiile speciale continuă

Alina Angelescu

Teodorovici face presiuni pentru taxarea pensiilor speciale

Alina Angelescu

Mircea Drăghici și-a dat demisia din PSD. Este cercetat pentru delapidare și manipularea subvențiilor. Ce a motivat fostul trezorier al PSD

Constantinescu Gabriel

3 comments

George Simion a defilat fără mască alături de aproape 30 de persoane la o mănăstire  - Lumea Politică 18 ianuarie 2021 at 11:07

[…] Liderul AUR, George Simion, spune că nu înţelege de ce marii demnitari nu se pot deplasa cu transportul în comun şi susţine că, în cazul lui, drumul cel mai scurt de la părinţi la Parlament este făcut cu metroul. […]

Reply
Avalanșă de înscrieri în AUR. George Simion vrea să câștige alegerile din 2024 - Lumea Politică 18 ianuarie 2021 at 14:56

[…] după avalanșa de înscrieri în AUR, George Simion precizează că noii membri trebuie să îndeplinească anumite […]

Reply
Avalanșă de înscrieri în AUR. George Simion vrea să câștige alegerile din 2024 – RealitateaFaraCenzura.ro 18 ianuarie 2021 at 19:43

[…] după avalanșa de înscrieri în AUR, George Simion precizează că noii membri trebuie să îndeplinească anumite […]

Reply

Leave a Comment