Image default
Actualitate

Ciprian Ciucu spune că Nicușor Dan refuză să facă o întâlnire cu primarii de sector: “Tot întârzie, iar eu trebuie să îmi fac bugetul!”

Ciprian Ciucu, edilul Sectorului 6 al Capitalei, îl acuză pe Nicușor Dan, primarul general al Bucureștiului, de lipsă de comunicare, precizând că din cauza acestui lucru nu poate demara proiectele pe care le are în plan.

“Aștept ca primarul general să facă odată o întâlnire cu primarii de sector, că tot întârzie să o facă și i-am trimis multe semnale că e mare nevoie de o astfel de discuție, inclusiv ieri l-am rugat să facă această întâlnire, ca să decidem dacă ne organizăm sub forma unei organizații de dezvoltare intercomunitară, așa cum specifică o condiționalitate, pentru a putea primi fonduri europene sau suntem fiecare pe cont propriu”, a declarat Ciprian Ciucu, potrivit RFI.

Ciprian Ciucu, către Nicușor Dan: “Faci tu Lacul Morii sau îl fac eu, termini tu Prelungiri Ghencea sau mi-o dai mie?”

Ciprian Ciucu așteaptă cu nerăbdare o întâlnire cu Nicușor Dan, în condițiile în care s-a săturat să fie luat la rost de cetățenii Sectorului 6, nemulțumiți de străzile sau alte spații din cartiere.

“La un moment dat, o să primesc răspuns, pentru că și eu trebuie să îmi fac bugetul de investiții pentru la anul și oamenii nu știu că de fapt bulevardele principale aparțin de Primăria Capitalei și îmi cer mie soluții. Eu vreau să găsesc soluții și să obțin finanțări, dar vreau să știu, se ocupă de ele sau mă ocup eu. Atâta am cerut, o întâlnire, pe mai multe canale, ca să discutăm despre bugetul de investiții. Faci tu Lacul Morii sau îl fac eu, termini tu Prelungirea Ghencea sau mi-o dai mie, adică lucrări de genul acesta, pentru că nu putem să începem anul, fără să avem o astfel de discuție”, a mai spus Ciprian Ciucu.

Noul primar al sectorului 6 a făcut un bilanț al activității din primele două luni de mandat. Parcările și drumurile din sectorul 6 se numără printre prioritățile sale din această perioadă.

Related posts

Ce vrea să facă Nicușor Dan pentru ca bucureștenii să circule pe bicicletă. Obstacolul, mașinile parcate

Constantinescu Gabriel

Florin Cîțu, anunț despre ridicarea restricțiilor. Când putem vorbi despre o relaxare a măsurilor

Andrada Ionescu

Rafila, pe lista miniștrilor PSD pentru alegerile parlamentare. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu

Andrada Ionescu

1 comment

Ciprian Ciucu dezvăluie: „Gabriel Mutu a făcut lucrări de ochii soacrei în Sectorul 6” - Lumea Politică 10 ianuarie 2021 at 20:03

[…] Ciprian Ciucu spune că predecesorul său, Gabriel Mutu, a făcut împrumuturi masive cât a fost primar al Sectorului 6: ”În acest moment, vorbim de sute de milioane de lei. Sunt datorii și mai vechi, dar cele mai multe datorii au fost făcute pe timpul primarului Gabriel Mutu și banii au fost direcționați în special, cu totul absurd, în lucrări de reparații și de întreținere de spații verzi și nu în investiții, adică s-au cheltuit bani fără proiecte tehnice foarte mult, pe chestiuni care nu durează. Pe acestea trebuie de obicei să le susții din bugetul propriu, nu împrumuți o comunitate pentru ani și ani de zile (…). Miza mea va fi acum să întăresc capacitatea de absorbție a fondurilor europene și să atrag tot ce se poate atrage pentru un Sector”, a spus Ciprian Ciucu la RFI. […]

Reply

Leave a Comment