palatul lui costel alexe
george simion

Liderul AUR, George Simion, a publicat pe pagina sa de Facebook un film cu palatul de un milion de euro al lui Costel Alexe. Acolo au intrat cele 22 de tone de tablă din rechizitoriul DNA. Jandarmii și polițiștii păzeau edificiul ministrului.

„Vara trecută eram așteptați de politie la conacul lui Costel Alexe. Astăzi este cercetat de DNA pentru spagă sub formă de tablă. Conacul de 1 milion de euro avea nevoie de acoperiș”, scrie Simion pe pagina sa de Facebook.

Înregistrarea arată cum Simion este legitimat de doi polițiști, aflându-se într-o zonă de frontieră. Liderul AUR insistă că  este legitimat „pentru Costel Alexe și pentru conacul lui de un milion de euro”.

„Pur și simplu suntem în mașină, am tras pe dreapta și domnii au venit să ne legitimeze. De parcă nu știau. Simion George Nicolae, CNP (…), că ne-au legitimat peste tot, în toate județele acestei țări”.

Polițistul îi cere lui Simion și actele mașinii, moment în care acest îl acuză că face poliție politică. „Nu cred că asta este o procedură standard și cred că dumneavoastră faceți poliție politică aici, apărându-l pe domnul Alexe (…) Avem toate actele, dar dumneavoastră comiteți un abuz aici”.

Simion precizează că el și colegul său au venit înaintea autocarului, care este sechestrat de forțele de ordine.

„Autocarul nostru este oprit de la intrarea în județul Iași. A fost preluat de mașini în civil și au fost opriți colegii mei. Nu sunt lăsați să ajungă aici, în comuna Victoria, satul Sculeni. Ministrul Mediului, Costel Alexe, are proprietăți în valoare de un milion de euro. Are un conac, construcții de 1.600 mp și 4 ha de teren. Vrea să facă o zonă de agreement. Domnul Costel Alexe, ministrul pădurilor. Am anunțat această acțiune și imediat au venit câinii de pază ai puterii. Dați drumul la autocar, dați drumul colegilor noștri, că suntem într-o țară liberă”, spune Simion.

George Simion: Forțe de ordine așteptând teroriștii, noi fiind teroriștii

În filmarea sa, liderul AUR arată cele trei mașini ale Poliției și Jandarmeriei, spunând că este o desfășurare de forțe incredibilă.

„Suntem aici, am venit înainte la conacul de un milion de euro al lui Costel Alexe. Ce am găsit aici? Toată floarea cea vestită a forțelor de ordine, care ne-au întâmpinat, ne-au luat să ne legitimeze. Jandarmeria e aici, poliția acolo – mai multe mașini. Așteptam autocarul și am zis să vedem ce amenzi ni se pregătesc de data asta. Ia uitați: o desfășurare de forțe incredibilă pentru domnul Alexe. Așa a primit domnul agent Bosânceanu ordin, o să primească și ceilalți în curând, să ne dea amenzi. M-au legitimat. Deci: o mașină de jandarmerie. Alta, de civil, stă după colt. Poliție în stil vechi. Miliție în stil nou, german. Forțe de ordine așteptând teroriștii, noi fiind teroriștii. Despre asta-i vorba, așa se dau ordine, pe criterii politice”. spune Simion.

Leave a comment

Lasă un răspuns