Primăriile din Capitală încurajează contribuabilii să își achite taxele și impozitele online sau la stațiile special amenajate. Încă din primele zile ale anului, bucureștenii au mers să-și plătească impozitul anual pe case, terenuri sau mașini. Și asta, pentru reducerea de 10%, de care beneficiem la plata integrală a taxelor și impozitelor locale până la 31 martie 2021.

Unde pot fi plătite taxele și impozitele

„Locuitorii Sectorului 5 își pot plăti taxele și impozitele locale la sediul Primăriei fără a mai sta la coadă la ghișee. Mai exact, aceștia au la dispoziție (…) o stație de plată automată (SelfPay), care permite plata atât prin card bancar, dar și numerar.  Cei care optează pentru această modalitate de plată au nevoie doar de cartea de identitate sau de înștiințarea de plată (…) Plata efectuată se înregistrează și este evidențiată imediat în sistemele DGITL Sector 5. Locuitorii Sectorului 5 au la dispoziție astfel de stații de plată și în numeroase supermarketuri de pe raza sectorului. Reamintim că taxele și impozitele locale pot fi plătite și online, prin intermediul ghiseul.ro. De asemenea, plățile pot fi făcute și prin intermediul: CEC Bank, Poșta Română, stațiile de plată automată QIWI, centre de plăți UN-DOI, Westaco Express, aplicația mobilă MOBILPAY sau Trezoreria Sector 5”, arată, într-un comunicat, Primăria sectorului 5.

Și Primăria sectorului 3 îi încurajează pe cetățeni să nu mai vină la ghișeele Direcției de Impozite și Taxe Locale.

„Putem face plățile ONLINE, fără drumuri și fără cozi, direct prin platforma www.ghiseul.ro. Atenție! Dacă nu aveți un cont creat pe platforma ghiseul.ro nu vă faceți probleme. Contul se poate crea ONLINE, tot fără drumuri și fără cozi, în doar câteva minute, după care veți avea acces direct la datele dvs de contribuabil”, precizează Primăria sectorului 3.

În sectorul 3, taxele și impozitele locale pot fi achitate la: sediile DITL, oficiile poștale și agențiile CEC.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.