Image default
Actualitate

Mihai Tudose, ironic cu ministrul Sănătății: Vlad Voiculescu e noua Elodia, îl caută toată lumea și nu-l găsește

Deputatul PSD Mihai Tudose a vorbit la Antena 3 despre felul în care funcţionează coaliţia de dreapta pe care a comparat-o cu un autobuz şcolar, cu două volane, de care trag în direcţii diferite doi şoferi, un altul pune benzină în mers şi un altul mută copiii dintr-o parte în alta.

“Ei au mai fost la putere, cei de dreapta la un loc, în ’96-2000. Când au terminat exerciţiul puterii nu au mai intrat în parlament. Cei care erau cap de listă, locomotiva PNŢCD, acum locomotiva este PNL. Se va repeta scenariul.

Mihai Tudose, ironic cu ministrul Sănătății:

În ţară avem pandemie, şcoli închise, inundaţii, viituri. Marea declaraţie de astăzi care a fost? Amânăm discuţiile pentru împărţit prefecţii şi secretarii de stat. Superb! Asta îi preocupă”, a declarat Mihai Tudose.

„Va fi spectacol. Nu e niciun grad de compatibilitate între ei (PNL, USR, PLUS, UDMR), nimic. Pasarea responsabilităţii va fi sport naţional, până în martie. Vor exista fricţiuni în actul guvernamental şi noi toţi vom deconta asta. Şi ei, şi preşedintele care a făcut chestia asta”, a comentat Mihai Tudose modul în care funcţionează în acest moment coaliţia de guvernare”, a mai spus Mihai Tudose.

Întrebat de moderatorul Răzvan Dumitrescu dacă actualul Guvern va rezista patru ani, deputatul PSD a răspuns: “Eu nu cred că-l va prinde paltonul pe Cîţu paltonul de primăvară. Nu ştiu cine vine în loc. Dar Alianţa de Dreapta face minuni şi pune România pe calea cea bună”.

Mihai Tudose a vorbit cu ironie şi despre ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu: “A început vaccinarea, l-aţi văzut pe noul ministru, pe Voiculescu? Zici că-i pe post de Elodia, îl caută toată lumea şi nu îl găseşte”

Vlad Voiculescu atrage atenția că ”orice relaxare ar fi o greșeală mare acum, în perioada sărbătorilor”. Vlad Voiculescu spune, într-un interviu pentru RFI, că ”prioritatea absolută este în mod evident gestionarea pandemiei și pregătirea campaniei de vaccinare.

Related posts

Rareș Bogdan, la 5 ani de la tragedia Colectiv: „Vrem vinovații, până la unul! JUSTIȚIE, NU CORUPȚIE! Corupția ucide!”

Andrada Ionescu

Dan Barna susține alegerile anticipate și neagă un eventual „blat ” PNL-PSD

Constantinescu Gabriel

Florin Cîțu nu este de acord cu schimbarea modului în care se calculează rata de incidență, așa cum vrea Vlad Voiculescu

Andrada Ionescu

1 comment

Un cunoscut epidemiolog, cooptat în echipa lui Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății - Lumea Politică 6 ianuarie 2021 at 15:14

[…] Mihai Tudose, ironic cu ministrul Sănătății: Vlad… […]

Reply

Leave a Comment