Un cunoscut epidemiolog, cooptat în echipa lui Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății

Medicul epidemiolog Andreea Moldovan a fost numită secretar de stat în Ministerul Sănătății, decizia fiind de numire fiind publicată în Monitorul Oficial. Moldovan îl înlocuiește în funcția de secretar de stat pe medicul Dragoș Garofil, informează HotNews.

Medicul epidemiolog Andreea Moldovan a fost până acum directorul medical al Spitalului de Boli Infecțioase din Brașov, desemnarea ei ca secretar de stat fiind prima numire făcută în Ministerul Sănătății de când acest portofoliu a fost preluat de către Vlad Voiculescu.

Ca director medical la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov, Andreea Moldovan s-a aflat în prima linie a tratării cazurilor de COVID-19 încă de la apariția bolii în România.

Anterior, medicul epidemiolog Andreea Moldovan a coordonat Compartimentul de prevenire şi control al infecţiilor nosocomiale din cadrul Spitalului Sf. Constantin din Braşov, spital premiat, în anul 2013, de Organizaţia Mondială a Sănătăţii cu „Premiul de Excelenţă în Igiena Intraspitalicească”.

Mihai Tudose, ironic cu ministrul Sănătății: Vlad Voiculescu e noua Elodia, îl caută toată lumea și nu-l găsește

Deputatul PSD Mihai Tudose a vorbit la Antena 3 despre felul în care funcţionează coaliţia de dreapta pe care a comparat-o cu un autobuz şcolar, cu două volane, de care trag în direcţii diferite doi şoferi, un altul pune benzină în mers şi un altul mută copiii dintr-o parte în alta.

„Ei au mai fost la putere, cei de dreapta la un loc, în ’96-2000. Când au terminat exerciţiul puterii nu au mai intrat în parlament. Cei care erau cap de listă, locomotiva PNŢCD, acum locomotiva este PNL. Se va repeta scenariul.

Mihai Tudose, ironic cu ministrul Sănătății:

În ţară avem pandemie, şcoli închise, inundaţii, viituri. Marea declaraţie de astăzi care a fost? Amânăm discuţiile pentru împărţit prefecţii şi secretarii de stat. Superb! Asta îi preocupă”, a declarat Mihai Tudose.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *