Diana Șoșoacă a provocat râsete în plenul Parlamentului, luni, la dezbaterile privind Legea bugetului de stat pe 2021, potrivit Știrile PRO TV.

Afirmația senatoarei Șoșoacă a venit, ironic, după ce președintele de ședință, Ludovic Orban, i-a atras atenția că are doar 1 minut la dispoziție, pentru a vorbi în plen.

”Mulțumesc, domnule Orban, nu știam că știți să numărați până la 1 minut.” – a spus Diana Șoșoacă, provocând râsetele parlamentarilor din opoziție, PSD și AUR.

”În ceea ce privește acest buget, mă gândeam, de ce nu luați de la televiziunile particulare pe care le-ați plătit cu 70 de milioane de euro pe timp de pandemie, să le dați la copii, la alocațiile pentru copii.” – a spus Șoșoacă.la finalul aceste scurte intervenții, Șoșoacă l-a anunțat public pe președintele PSD Marcel Ciolacu că este așteptat ”cu drag” la o manifestație din 7 martie, avertizându-l, totuși, că manifestanții nu vor purta mască. Domnule Ciolacu, vă aștept cu mare drag la manifestația din 7 martie, numai că vedeți că noi nu purtăm mască. Vă mulțumesc foarte mult” – a mai spus Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, blocată de Facebook: „Doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre”

Senatoarea Diana Șoșoacă a declarat joi că i-a fost blocat contul de Facebook și amenință că va acționa în instanță rețeaua de socială. Senatoarei  Diana Șoșoacă i-a fost blocat contul după ce a jignit o internaută.

„Am contul blocat de azi dimineață, doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre. În schimb, în noi se dă într-un hal fără de hal. Mi s-a spus că am fost blocată pentru că i-am spus unei doamne că are o față de doamnă de râd și curcile pe care le crește. Având în vedere că dânsă mă înjurase inimaginabil și eu am reclamat-o pe ea” , a declarat avocata Diana Șoșoacă, la Romania TV, potrivit G4Media.

Senatoarea Șoșoacă a anunțat că va da în judecată Facebook-ul pe motiv că nu ar fi normal să blocheze conturile politicienilor. Șoșoacă a mai spus că va folosi contul soțului și că își va face și alte două-trei conturi pentru a putea ține legătură cu fanii săi.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *