Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat joi, într-o postare pe Facebook, că a demarat verificări în cadrul instituției pentru a afla dacă mai există angajați trimiși în judecată pentru infracțiuni incompatibile cu funcția, precizând că aceștia vor fi suspendați până la soluționarea definitivă a dosarului.

Armand începe ferificările în Primărie

„Am dispus Aparatului de Specialitate al Primăriei Sectorului 1 să înainteze către toate departamentele și subordonatele instituției o adresă prin să ne comunice dacă sunt angajați trimiși în judecată pentru infracțiuni incompatibile cu statutul de funcționar public, infracțiuni prevăzute de Codul Administrativ”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

„Spun asta pentru că ieri am aflat întâmplător despre un angajat al primăriei trimis în judecată pentru evaziune fiscală și spălare de bani – fapte incompatibile cu funcția deținută. Astăzi l-am suspendat din funcție până la soluționarea definitivă a dosarului și așa voi face cu toți angajații trimiși în judecată pentru infracțiuni incompatibile cu funcția publică”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

„PS: Cei doi directori de la ADP Sector 1 trimiși în judecată de DNA într-un dosar de corupție, suspendați de mine din funcție, în urmă cu 2 zile, și-au luat brusc concediu medical după ce au aflat decizia mea. Aștept să le văd adeverințele și cine este medicul care le-a semnat”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Clotilde Armand anunță suspendarea a doi directori de la ADP Sector 1

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat marți, într-o postare pe Facebook, suspendarea din funcție a doi directori de la Administrația Domeniului Public, care au fost trimiși în judecată în urmă cu trei ani pentru luare de mită și mărturie mincinoasă.

”Am suspendat din funcție doi directori din cadrul ADP Sector 1 trimiși în judecată de procurorii DNA în anul 2018 într-un dosar de corupție – trimiși în judecată pentru fapte penale incompatibile cu funcția detinută: luare de mită și mărturie mincinoasă”, a spus  Armand.

„Directorii respectivi au fost protejați de vechea conducere și menținuți în funcții în cadrul uneia dintre cele mai bogate direcții din primărie”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *