Diana Şoşoacă, fostă senatoare AUR, a spus că nu este interesată de înscrierea în PSD, motivând că partidul condus de Marcel Ciolacu trebuie să scape de baronii locali şi să recunoască vina susţinerii unui guvern PNL.

„Eu trebuie să mă înscriu în toate partidele, că toate mă vor. E pe principiul dacă ea nu ne vrea, noi o vrem. Deocamdată mi-e bine independentă şi cred că am reuşit să schimb multe lucruri singură. PSD trebuie să treacă prin schimbări majore, să renunţe la baronii locali, să îşi facă curat în partid cu cei condamnaţi penal, cei care şi-au bătut joc de ţară”, a spus Diana Șoșoacă.

„Şi mai am o pretenţie de la PSD, având în vedere că au avut majoritate şi au susţinut Guvernul PNL abuziv şi a susţinut acele legi abominabile, le solicit să iasă public şi să îşi recunoască vina, să îşi asume ce s-a întâmplat de un an de zile în România, inclusiv morţi din spitale. În aceste condiţii putem vorbi cât de cât de un partid curat”, a spus Diana Şoşoacă, miercuri, la Parlament.

Diana Șoșoacă se înscrie în PSD? Ce spune Marcel Ciolacu

Diana Șoșoacă în PSD? Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat marți despre o eventuală cooptare a senatoarei independente Diana Șoșoacă în PSD. Ciolacu a spus că nu a existat o astfel de discuție, dar că nu a văzut „derapaje” ale Dianei Șoșoacă.

„Nu cred că doamna Șoșoacă poate să strice relațiile PSD cu internaționala socialistă. N-am văzut-o că are derapaje. Este o apărătoare a unor drepturi cetățenești, dar nu a existat această discuție. Nu mă pot ante-pronunța. Nici dânsa nu și-a manifestat intenția.”, a declarat Marcel Ciolacu, într-un interviu la DC News.

Diana Șoșoacă este senator independent după ce a fost dată afară din grupul AUR.

„Domnia sa a refuzat sistematic să acționeze, atât în parlament, cât și în spațiul public, în conformitate cu strategia grupului senatorial AUR, precum și cu deciziile conducerii partidului. De la data prezentului comunicat, dna senator Diana Șoșoacă Ivanovici își exercită mandatul în afara grupului senatorial al AUR”, anunța partidul, la începutul lunii februarie.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul