Ciprian Ciucu anunță: Mai mulţi angajaţi ai Primăriei Sectorului 6, confirmaţi cu COVID-19 
Ciprian Ciucu, edilul S6, anunță că mai mulţi angajaţi ai Primăriei Sectorului 6 au fost confirmaţi cu COVID-19, iar în instituţie a fost dispusă o anchetă epidemiologică şi au fost luate mai multe măsuri, între care reducerea prezenței fizice la locul de muncă, potrivit HotNews.
Primarul Ciucu transmite oamenilor că în perioada următoare pot fi dificultăți în contactarea instituției, precum și întârzieri în comunicarea unor răspunsuri/rezoluții/acte.
Potrivit lui Ciprian Ciucu, miercuri, în urma testării rapide, mai mulți angajați din instituție care acuzau simptome au fost depistați cu COVID-19.
Drept urmare, edilul sectorului 6 Ciprian Ciucu a fost convocat de Comitetul Local pentru Situații de Urgență și au fost dispuse mai multe măsuri, între care reducerea prezenței fizice la locul de muncă pentru mai mulți angajați.
Primarul Sectorului 6 Ciucu le transmite oamenilor, pe Facebook, că în perioada următoare pot fi dificultăți în contactarea instituției, precum și întârzieri în comunicarea unor răspunsuri/rezoluții/acte. El precizează că sesizările pot fi trimise, în continuare, la adresa prim6@primarie6.ro.

Ciprian Ciucu vrea să majoreze cu până la 500% impozitul pe clădirile și terenurile neîngrijite din Sectorul 6 al Capitalei

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a anunţat că pe ordinea de zi a şedinţei de joi a Consiliului local figurează un proiect de hotărâre privind majorarea cu până la 500% a impozitului aferent clădirilor şi terenurilor neîngrijite, care se află „într-o stare deplorabilă”, iar această situaţie nu poate continua.

„Este vorba despre un proiect care prevede majorarea impozitului aferent clădirilor şi terenurilor neîngrijite cu până la 500%. Cred că nu mai putem continua aşa, sunt foarte, foarte multe terenuri în Sectorul 6 care sunt neîngrijite, care sunt într-o stare deplorabilă, în care colcăie efectiv şobolanii şi pe care se depozitează gunoi. În al doilea rând, avem şi multe clădiri mai degrabă industriale care, de asemenea, sunt într-o stare foarte proastă”, a declarat Ciprian Ciucu potrivit G4Media.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *