Claudiu Năsui, vizat de moțiune. Senatul votează astăzi

Moțiunea simplă împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui, se votează astează. 41 de senatori PSD au inițiat moțiunea „O Românie în agonie, cu Năsui la Economie”, prin care cer demiterea „imediată” a ministrului.

„Dacă o putere străină ostilă şi-ar fi propus să destabilizeze economia naţională şi producţia românească, cea mai rapidă cale de a realiza acest obiectiv ar fi fost să îl pună pe Claudiu Năsui ministru al Economiei. Niciun fel de forţe oculte externe şi nici cele mai perfide planuri de subminare a unei economii naţionale nu ar fi reuşit, într-un an de zile, dezastrul produs de Claudiu Năsui în fruntea Ministerului Economiei, în doar 70 de zile”, se arată în textul moţiunii depuse la Senat, săptămâna trecută.

Claudiu Năsui, vizat de moțiune. Senatul votează astăzi

Semnatarii moţiunii susţin că planurile ministrului Economiei Claudiu Năsui vizează „blocarea programelor de stimulare şi susţinere a economiei şi firmelor româneşti”, „anulează acţiunile de susţinere a exporturilor româneşti” şi „vânzarea celor mai profitabile companii ale statului român”.

Senatorii PSD îl acuză pe ministrul Claudiu Năsui, pe care îl consideră „un ministru penal”, că nu a redactat hotărârea de Guvern pentru organizarea instituţiei pe care o conduce, după desprinderea de Ministerul Energiei.

„Senatorii PSD solicită demiterea imediată a ministrului Economiei, Claudiu Năsui, cel care distruge economia României, prin sărăcirea ei cu 100 de milioane de euro în fiecare zi, prin blocarea investiţiilor şi care vrea să vândă economia României pe 2 lei, să omoare HoReCa şi să blocheze exporturile”, încheie senatorii PSD moţiunea simplă.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul