Diana Șoșoacă face show în Piața Victoriei! Senatoare a cântat și dansat pe melodia legendarei trupe Pink Floyd

Senatoarea Diana Șoșoacă, unul dintre cei mai vocali și activi protestatari împotriva restricțiilor și a purtării măștii, s-a dezlănțuit sâmbătă, la manifestația din Piața Victoriei, pe piesa ”Another brick in the wall” de la Pink Floyd.

Diana Șoșoacă, prezentă la protestul anti-mască

La un moment dat, Diana Șoșoacă a ținut un discurs în fața oamenilor. Aceasta le-a promis celor prezenți că nu o să intre în PSD. „Dacă intru în PSD fac măcel!”, a continuat senatoarea.

„Eu trebuie să mă înscriu în toate partidele, că toate mă vor. E pe principiul dacă ea nu ne vrea, noi o vrem. Deocamdată mi-e bine independentă și cred că am reușit să schimb multe lucruri singură”, a spus senatoarea Diana Șoșoacă.

„PSD trebuie să treacă prin schimbări majore, să renunțe la baronii locali, să își facă curat în partid cu cei condamnați penal, cei care și-au bătut joc de țară”, a mai spus în trecut Diana Șoșoacă.

Diana Şoşoacă, fostă senatoare AUR, a spus că nu este interesată de înscrierea în PSD, motivând că partidul condus de Marcel Ciolacu trebuie să scape de baronii locali şi să recunoască vina susţinerii unui guvern PNL.

„Eu trebuie să mă înscriu în toate partidele, că toate mă vor. E pe principiul dacă ea nu ne vrea, noi o vrem. Deocamdată mi-e bine independentă şi cred că am reuşit să schimb multe lucruri singură. PSD trebuie să treacă prin schimbări majore, să renunţe la baronii locali, să îşi facă curat în partid cu cei condamnaţi penal, cei care şi-au bătut joc de ţară”, a spus Diana Șoșoacă.

„Şi mai am o pretenţie de la PSD, având în vedere că au avut majoritate şi au susţinut Guvernul PNL abuziv şi a susţinut acele legi abominabile, le solicit să iasă public şi să îşi recunoască vina, să îşi asume ce s-a întâmplat de un an de zile în România, inclusiv morţi din spitale. În aceste condiţii putem vorbi cât de cât de un partid curat”, a spus Diana Şoşoacă, miercuri, la Parlament.

Leave a comment

Lasă un răspuns