Marcel Ciolacu șochează din nou: „Vlad Voiculescu i-a șantajat pe Orban și Iohannis! E un atentat la siguranța statului”

Marcel Ciolacu lansează noi acuzații la adresa Guvernului României! Vizat este atât fostul premier, Ludovic Orban, dar și echipa lui Florin Cîțu, în special Vlad Voiculescu.

”Datele au fost măsluite pentru ca Guvernul să îți așeze alegerile așa cum voia. A fost o manipulare ordinară. Vlad Voiculescu a scos la lumină acest lucru. Au manipulat datele pentru a ține alegerile generale și le-au și pierdut. E o infracțiune clară, e un atentat la siguranța statului român”, spune șeful PSD, Marcel Cioșacu.

„Datele sunt manipulate în continuar. El a aflat că va fi schimbat din funcție, iar ceea ce a făcut e un șantaj la Orban și Iohannis și i-a amenințat că dacă îl schimbă va arăta că a fost un atentat. Eu sper că Parchetul General s-a autosesizat”, spune Marcel Ciolacu la România TV, citat de Știri pe Surse.

„Să facem o comisie parlamentară pentru aflarea adevărului. Dacă au ascuns adevărul și nu au luat măsurile necesară, normal că ne confruntăm iar cu un haos pandemic. Este complice la acest atentat la adresa siguranței statului român domnul Voiculescu, dacă are date și nu le face publice.”, a spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu negociază cu AUR și minoritățile o moțiune de cenzură împotriva guvernului Cîțu

„Am început negocierile cu ceilalţi parlamentari în ceea ce priveşte susţinerea unei moţiuni de cenzură. Am început cu formaţiunea AUR şi cu parlamentarii independenţi. Nu cred că minorităţile naţionale vor mai susţine acest guvern mult. Nu ştiu nici UDMR cât o să mai stea să facă parte dintr-un asemenea guvern”, a spus Marcel Ciolacu.

Potrivit liderului PSD, Marcel Ciolacu, formaţiunile aflate la guvernare, atât PNL, cât şi USR-PLUS, sunt măcinate de dispute politice în interior şi că „acest guvern nu este eficient”.

„Ei au problema lor. Prioritar nu e să guverneze. În acest moment, Guvernul României nu e un monolit. Sunt trei guverne în interiorul Guvernului României. PNL are drumului lui şi au congresul lor şi atunci domnul Orban cu domnul Cîţu au bătălia lor. Ei nu ies nici cu reforme, cu nimic din ce au promis. Problema majoră sunt scaunele lor. La USR-PLUS au aceeaşi problemă, au congres. Nu au timp de guvernare. Ei îşi văd de campaniile lor din interiorul partidului. Cum să funcţioneze un astfel de guvern?”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *