Clotilde Armand, ieșire nervoasă la adresa consilierilor PNL: „Este o schizofrenie care mă depășește”

Clotilde Armand a avut o ieşire nervoasă marți, la şedinţa Consiliului Local al Sectorului 1.Clotilde Armand şi-a jignit interlocutorii de la PNL, pe care i-a numit schizofrenici, scrie Antena 3.

„Ședința aceasta am creat-o la cererea dumneavoastră. La ultima ședință a consiliului local (nr. a Sectorului 1) ați spus că vreți să retragem câteva proiecte ca să aveți câteva zile în plus să studiați. Pe 31 martie trebuie depuse aceste proiecte pentru a obține aceste fonduri europene. Am agreat să retrag proiectul și v-am spus ok dar va trebui o ședință de îndată. Ați spus da da da, așa facem. Și acuma veniți și spuneți că nu sunteți de acord. Este o schizofrenie care mă depășește.”, a spus Clotilde Armand, în ședința de consiliu a Sectorului 1, de astăzi, potrivit Zin.ro.

„Votul Consiliului Local va fi de abţinere pentru aceste proiecte pentru că ele nu respectă principiul legalităţii şi oportunităţii. Comunicatul PNL Sector 1 nu spune asta. Ceea ce spune este ca problemele sectorului sunt tot mai grave şi în loc să avem soluţii la ele, cum e grădiniţa din cartierul Aviației pentru copii hipoacuzici, sunt alte priorităţi pe agenda dânsei. De exemplu aceasta situatie cu contractul de prestari ale serviciului de salubritate. Sunt copii hipoacuzici în Sectorul 1 care acum învaţă online. Ne scriu părinţi disperaţi.”, a declarat Sebastian Burduja pentru Antena 3, după atacul lui Clotilde Armand.

Clotilde Armand explică de ce a desființat Centrul Cultural al Sectorului 1: „Care cultură?”

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand, a explicat, pe pagina sa de Facebook, de ce a desființat Centrul Cultural și l-a trecut în aparatul de specialitate al primarului. Potrivit edilului, prin acest Centru se „aruncau bani cu nemiluita televiziunilor de casă”.

„Pentru că prin acest centru se spălau foarte mulți bani publici. În numele <culturii’>. Care cultură? Aia de partid. De exemplu: aruncau bani cu nemiluita televiziunilor de casă. Așa și-au făcut unii campania electorală. Folosind pretextul culturii”, scrie Clotilde Armand pe Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *