Diana Șoșoacă, supărată că nu poate merge la sala de fitness și la piscină: „Eu termin de muncă la ora 24 și vreau să mă duc să trag de fiare”

Senatoarea Diana Șoșoacă se declară revoltată că sălile de fitness sunt închise și nu poate merge după orele de muncă „să tragă de fiare”, cum e în Statele Unite. Totodată, avocata Diana Șoșoacă spune că și piscinele ar trebui să funcționeze non-stop, pentru că „sportul întărește sistemul imunitar” și a povestit experiența ei de anul trecut de la piscina unui hotel din Căciulata.

„De exemplu eu. Eu muncesc și 20 de ore din 24. (…) Ideea este, dacă eu termin de muncă la ora 24 și vreau să mă duc să trag de fiare, nu știu, să mă dezmorțesc, că nu mai pot de dureri de coloană, de ce nu-mi permiți tu mie să am sala de fitness deschisă 24 din 24? (…) De ce nu permiți piscinelor să funcționeze în acest regim, în condițiile în care sportul întărește sistemul imunitar?”, a întrebat Diana Șoșoacă pe Facebook.

Senatoarea Diana Șoșoacă a mai povestit că a vrut să meargă la o piscină, unde i s-a pus în vedere să poarte mască cât stă afară din apă, dar a refuzat.

„Anul trecut am fost la piscină la Căciulata. Se putea merge. (…) Și mi-au zis: Vă puneți botniță și mergeți până pe marginea piscinei. Pe marginea piscinei o dați jos. Dar nu e igienic, zic, bun, unde o pun? Zice când vă ridicați din piscină trebuie să vă puneți masca la loc. Păi, zic, de unde mai iau io masca, dacă-i pe marginea piscinei și deja e udă, e terminată, a intrat în contact cu alte alea? Și pentru asta eu am refuzat să intru în acel hotel”.

Diana Șoșoacă face show în Piața Victoriei! Senatoare a cântat și dansat pe melodia legendarei trupe Pink Floyd

Senatoarea Diana Șoșoacă, unul dintre cei mai vocali și activi protestatari împotriva restricțiilor și a purtării măștii, s-a dezlănțuit sâmbătă, la manifestația din Piața Victoriei, pe piesa ”Another brick in the wall” de la Pink Floyd.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *