George Simion dă în judecată USR: "Ei sunt extremişti". El susține că nu AUR a organizat protestele de luni

George Simion, co-președintele Alianţei pentru Unirea Românilor, anunță că va da în judecată Alianţa USR PLUS pentru defăimare, după protestele de luni. Mai mult, George Simion susține că nu AUR a organizat protestele, însă anunțurile sale postate pe pagina de Facebook îl contrazic.

„Ei sunt extremişti. (…) Cu siguranţă cei de la USR au sărit calul cu aceste acuzaţii şi îi vom trimite în instanţă şi pe domnul Alexandru Muraru. Pe motiv că ne-au făcut extremişti, defăimare”, a declarat marți George Simion, scrie Digi 24.

„Avem o problemă cu modalitatea în care a fost administrată această criză, în care s-au furat banii din sănătate, după cum se fură de 31 de ani banii românilor. În primul rând, am o problemă cu guvernul, indiferent de ce culoare e. Românii sunt singurii care suferă din cauza unor măsuri aberante. (…) Au îndrăznit să ne facă extremişti, ei sunt extremiştii, că pun în pericol sănătatea românilor. Nu e vorba doar de sănătatea fizică şi de actuala pandemie, mai sunt şi alte boli şi mai avem şi sănătatea mintală, nimeni nu se preocupă de ea. Se închid sălile de sport, se închid locurile unde românii pot face activităţi fizice, se închid şcolile şi românii nu au cu cine să îşi lase copiii”, a mai afirmat spus George Simion.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *