Clotilde Armand explică de ce a desființat Centrul Cultural al Sectorului 1: „Care cultură?”

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand, a explicat, pe pagina sa de Facebook, de ce a desființat Centrul Cultural și l-a trecut în aparatul de specialitate al primarului. Potrivit edilului, prin acest Centru se „aruncau bani cu nemiluita televiziunilor de casă”.

„Pentru că prin acest centru se spălau foarte mulți bani publici. În numele <culturii’>. Care cultură? Aia de partid. De exemplu: aruncau bani cu nemiluita televiziunilor de casă. Așa și-au făcut unii campania electorală. Folosind pretextul culturii”, scrie Clotilde Armand pe Facebook.

Clotilde Armand a publicat și imagini cu câteva cifre de la un singur contract de „publicitate mascată”.

Edilul a  avertizat că va publica curând toate contractele realizate între acest centru și toate publicațiile/televiziunile.

„Tot prin acest centru s-au plătit peste 7 milioane de lei pentru excursii”, a mai spus edilul Sectorului 1.

Clotilde Armand vs Romprest: instanța a dat dreptate Primăriei sectorului 1

Lupta continuă în războiul Clotilde Armand vs Romprest. Primăria sectorului 1 a mai câștigat o luptă privind serviciul de salubrizare. Primarul Armand a anunțat că ordonanța președințială introdusă de compania Romprest împotriva Primăriei Sectorului 1, a Consiliului Local Sector 1 și a primarului Sectorului 1 a fost respinsă ca nefondată. Decizia aparține Curții de Apel București și este definitivă.
„Instanța apreciază că nu se poate reține în favoarea reclamantei aparența dreptului de a i se asigura exclusivitatea prestării serviciului de salubrizare pe aria administrativă a Sectorului 1, atunci când exercitarea dreptului contractual de limitare a activității poate aduce atingere interesului comunității în favoarea căreia este prestat serviciul de salubrizare, situație incidenta în cauză”, a transmis Tribunalul București.
Totodată, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat joi, într-o postare pe Facebook, că a demarat verificări în cadrul instituției pentru a afla dacă mai există angajați trimiși în judecată pentru infracțiuni incompatibile cu funcția, precizând că aceștia vor fi suspendați până la soluționarea definitivă a dosarului.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul