Image default
Actualitate

Vlad Voiculescu, fără mască de protecție, pe holurile Parlamentului!

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat, luni, fără mască de protecție pe holurile Parlamentului. Imaginile cu ministrul Sănătății au fost surprinse de reporterii din Parlament.

Vlad Voiculescu, fotografiat fără mască pe holurile Parlamentului

Ministrul Sănătății, unul dintre personajele-cheie în plină pandemie COVID-19, a fost surprins timp de aproximativ 20 de minute fără mască de protecție. În acest timp, ministrul a vorbit la telefon și s-a salutat cu doi colegi, scrie Gândul care citează Știrile PRO TV,

Potrivit unor imagini video, publicate de Știrile PRO TV, Vlad Voiculescu s-a ridicat de pe scaun, și-a pus masca, însă a refuzat să vorbească cu reporterul.

Din 15 mai, când starea de urgență a fost înlocuită cu starea de alertă, purtarea măștii de protecție a devenit obligatorie în România, în spațiile din interior.

Voiculescu: ”Nu este nici un “scandal” între doamna Violeta Alexandru și mine”

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, afirmă că nu este “niciun scandal” între el şi deputatul PNL Violeta Alexandru pe tema calculării indicelui de infectare cu noul coronavirus.

“O discuţie civilizată e o discuţie civilizată şi atât, fie că e în persoană, pe Facebook sau în orice altă formă de comunicare. Nu este, deci, nici un ‘scandal’ între doamna Violeta Alexandru şi mine pe tema calculării unui indicator. Este vorba despre o postare şi un comentariu despre două moduri diferite de calcul. Ce vă pot asigura este că modul actual de calcul este adecvat momentului în care ne aflăm şi că nu e nimic dramatic în neregulă cu felul în care fusese calculat înainte. Un indicator este un indicator, e bine în general să judecăm acţiunile”, a scris Vlad  Voiculescu, miercuri, pe Facebook.

Vlad Voiculescu susţine că “nu există două guverne în lumea asta” care să fi gestionat pandemia la fel.

“Mai mult, nu există un singur guvern care să fi gestionat pandemia cu aceleaşi instrumente şi cu acelaşi succes de când a început şi până astăzi. Unele lucruri se îmbunătăţesc pe parcurs. Asta facem şi noi, în mod transparent: discutăm, aducem argumente, analizăm şi îmbunătăţim ce e de îmbunătăţit”, precizează ministrul Vlad Voiculescu.

Related posts

Avertismentul lui Cristian Oancea, manager al Spitalului ”Victor Babeș” Timișoara: „Măștile din bumbac sunt periculoase!”

Andrada Ionescu

Florin Cîțu așteaptă demisii după scandalul de la spitalul Foișor. „Să vedem dacă mai există onoare în România”

Constantinescu Gabriel

Raed Arafat atrage atenția că marea relaxare nu va începe pe 15 iunie. „Trebuie să avem înţelepciunea şi răbdarea să mai aşteptăm”

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment