Ciolacu spune că lumea s-a săturat de restricții, iar acestea trebuie ridicate
Ciolacu spune că lumea s-a săturat de restricții, iar acestea trebuie ridicate

Ciolacu spune că lumea s-a săturat de restricții, iar acestea trebuie ridicate iar românii trebuie să-și vadă de viața lor. Președintele PSD susține că măsurile luate de guvern sunt „pompieristice” și că românii sunt ținuți în casă „ca companiile lor să fure”.

Președintele PSD Marcel Ciolacu susține că lumea „s-a săturat” și a criticat și noile restricții impuse de autorități. Marcel Ciolacu a făcut declarații după ședința Biroului Permanent Național al PSD.

„Românii trebuie să își vadă de viața lor, să meargă la muncă, să își ducă copiii la școală. Restricțiile luate au adus mai mult haos decât responsabilitate. Ați văzut ce s-a întâmplat după ora 18 în benzinării. Au distrus parteneriatul dintre guvern și cetățeni și nimeni nu mai are încredere. Este dreptul democratic al românilor să iasă în stradă. Nimeni nu are dreptul să ne facă teroriști când ieșim în stradă”, a declarat Ciolacu, potrivit Digi24.

Președintele PSD a anunțat din nou depunerea unei moțiuni de cenzură prin care PSD intenționează să demită guvernul.

„Actualii guvernanți ar trebui să se întrebe de ce au ieșit oamenii în stradă. Toate măsurile sunt pompieristice. Guvernul trebuie să fie eficient. Ei nu fac altceva decât politică. S-a săturat lumea de bâlbele lor și de faptul că nu sunt coerenți și credibili. Nu poți să ții oamenii în casă ca companiile tale să fure” spune Marcel Ciolacu.

„Vom discuta și vom căuta să negociem atât cu formațiunile aflate în opoziție, cum este AUR. Cred că vor vota. Negocierea este textul moțiunii și vom negocia și cu ceilalți parlamentari”, a mai spus președintele PSD.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.