Premierul Florin Cîțu a declarat miercuri, întrebat despre cei doi miniștri din Guvern care au fost suprinși fără mască, că le-a cerut acestora să plătească amenda. „Toți românii trebuie să respecte legea”, a declarat Florin Cîțu.

„Le-am cerut celor doi colegi să plătească amenda. Pe doamna Turcan am sunat-o astăzi și i-am zis să se prezinte și să își plătească amenda singură. E toleranță zero în ceea ce privește membrii cabinetului meu, dar toți românii trebuie să respecte legea”, a declarat Florin Cîțu.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, și-a cerut scuze într-un mesaj pe Facebook și a anunțat că a cerut să fie amendată pentru nepurtarea măștii.

„Am solicitat să fiu amendată. Consider că este corect, chiar dacă au fost doar câteva momente și în tot restul timpului, am respectat regulile. A fost o neatenție , pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare.”, a scris Raluca Turcan.

Raluca Turcan amendă. Ministrul muncii, Raluca Turcan, plătește amenda pentru nepurtarea măștii de protecție pentru că așa i-a cerut prim-ministrul Florin Cîțu.

„Toți românii trebuie să respecte legea”, a declarat Florin Cîțu.

„Le-am cerut celor doi colegi să plătească amenda. Pe doamna Turcan am sunat-o astăzi și i-am zis să se prezinte și să își plătească amenda singură. E toleranță zero în ceea ce privește membrii cabinetului meu, dar toți românii trebuie să respecte legea”, a declarat, miercuri după amiază Cîțu, relatează B1TV.

Raluca Turcan amendă. Ministrul Muncii, Raluca Turcan, și-a cerut scuze într-un mesaj pe Facebook și a anunțat că a cerut să fie amendată pentru nepurtarea măștii.

Leave a comment

Lasă un răspuns