Image default
Actualitate

Florin Cîțu i-a spus Ralucăi Turcan să-și ceară amenda pentru nepurtarea măștii. „E toleranță zero”

Raluca Turcan amendă. Ministrul muncii, Raluca Turcan, plătește amenda pentru nepurtarea măștii de protecție pentru că așa i-a cerut prim-ministrul Florin Cîțu.

„Toți românii trebuie să respecte legea”, a declarat Cîțu.

„Le-am cerut celor doi colegi să plătească amenda. Pe doamna Turcan am sunat-o astăzi și i-am zis să se prezinte și să își plătească amenda singură. E toleranță zero în ceea ce privește membrii cabinetului meu, dar toți românii trebuie să respecte legea”, a declarat, miercuri după amiază Cîțu, relatează B1TV.

Raluca Turcan amendă. Ministrul Muncii, Raluca Turcan, și-a cerut scuze într-un mesaj pe Facebook și a anunțat că a cerut să fie amendată pentru nepurtarea măștii.

„Am solicitat să fiu amendată. Consider că este corect, chiar dacă au fost doar câteva momente și în tot restul timpului, am respectat regulile. A fost o neatenție , pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare.”, a scris Turcan.

„Este important să respectăm toți regulile, este important să rămânem prudenți și să ne protejăm sănătatea noastră și pe a celor din jurul nostru. Înțeleg că oamenii au obosit cu toții, dar trebuie să rămânem prudenți și să accelerăm vaccinarea. Putem fi mai bine în scurt timp”, a scris Raluca Turcan pe pagina sa de Facebook.

Raluca Turcan a declarat pentru G4Media că participanții la acțiune au trebuit să facă teste antigen înainte și că distanțarea a fost “în general respectată”.

Și ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a fost surprins în Parlament fără mască. Acesta a declarat miercuri că s-a cerut amendat.

„Voi contribui la bugetul statului și îmi cer încă o dată scuze pentru o neatenție vinovată”, a declarat ministrul.

Citește pe aceiași temă

Vlad Voiculescu: „Medicii de familie primesc cel puţin 30 de lei per pacient în campania pentru vaccinare anti-COVID”

Andrada Ionescu

Raluca Turcan anunță că Ministerul Muncii va demara o campanie de evaluare a ajutoarelor sociale în toată țara

Andrada Ionescu

Ministerul Sănătății îi cere lui Vlad Voiculescu să nu mai comunice ”informații false”. Raportarea deceselor COVID nu e verificată de un grup de lucru

Constantinescu Gabriel

Lasă un comentariu