Vlad Voiculescu este gata să se întoarcă la Ministerul Sănătății în funcția de ministru din care tocmai a fost demis și consideră că aceasta este o opțiune care nu trebuie exclusă de liderii USR PLUS în negocierile cu PNL.

Vlad Voiculescu: „Nimeni n-a argumentat care sunt motivele pentru care eu a trebuit să plec”

El a spus că nu vede de ce nu s-ar întoarce la Ministerul Sănătății, pentru că are proiecte începute ce trebuie terminate. „Dar asta nu înseamnă că sunt singura opțiune, există destui oameni buni în USR PLUS care să meargă acolo”, a adăugat Vlad Voiculescu.

„Când vorbesc de echipă vorbesc despre un set de valori și de proiecte care sunt deja demarate – cele mai mari investiții în sănătate din ultimii 50 de ani prin fondurile de 3,4 miliarde obținute prin PNRR, finalizarea transparentizării tuturor achizițiilor publice, concursuri corecte, depolitizare, lucrurile astea trebuie făcute. Dacă le fac eu sau altcineva care poate este mai bun decât mine, mă bucur să-l sprijin pe acel cineva”, a declarat fostul ministru Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu a fost întrebat dacă nu i s-ar părea corect ca alături de condiția ca Florin Cîțu să nu mai fie premier, să apară și cererea, din partea liderilor USR PLUS, ca Voiculescu să revină la Ministerul Sănătății. „Colegii dvs cer capul dlui Cîțu, supărați că ați fost dat afară, pe nedrept spun dânșii, de la Ministerul Sănătății. Logic ar fi să-și dorească și întoarcerea…”, a motivat moderatorul.

„Haideți să spunem așa: nu e ‘pe nedrept, spun dânșii’, ci nimeni n-a argumentat care sunt motivele pentru care eu a trebuit să plec de la Ministerul Sănătății. Dacă mă întrebați dacă mi s-a părut drept, corect, ceea ce s-a întâmplat, vă spun cinstit că nu, nu mi s-a părut nici drept, nici corect”, a replicat Vlad Voiculescu. „Contează mai puțin ce mi se pare mie neapărat și contează mai puțin persoana mea și o spun cu toată onestitatea. Nu spun că nu sunt dezamăgit la nivel personal, dar ceea ce mi se pare cu adevărat important este ca ce am început și ceea ce am făcut să fie continuat”, a adăugat fostul ministru Vlad Voiculescu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *