Liderul PNL Ludovic Orban a transmis un avertisment dur, sâmbătă, către miniștrii care lansează atacuri la adresa premierului Florin Cîțu. Orban a atras atenția că miniștrii care îl atacă pe prim-ministru trebuie să aibă bagajele făcute și demisiile scrise.

“Așteptăm să se termine exercițiul acesta de supărare, de orgolii și să fie desemnat un ministru de la USR PLUS care să pună în practică toate obiectivele stabilite prin programul de guvernare.Orice ministru să știe că, înainte de a-și ataca premierul trebuie să își scrie demisia. Dacă nu și-a scris demisia, trebuie să știe că va pleca acasă exact cum a plecat Voiculescu”, a spus Ludovic Orban potrivit Digi 24.

„În nicio țară democratică din lumea asta niciun ministru nu-și permite să atace premierul. Premierul e cel care conduce guvernul, ca atare, dacă ataci premierul înseamnă că nu mai ai ce să cauți în guvernul respectiv. Avertizez miniștrii că nu e o chestiune de moft, e obligația premierului de a revoca din funcție orice ministru care atacă premierul. Dacă cineva din guvern vrea să dea declarații critice la adresa premierului întâi să scrie demisia, apoi să dea declarații critice”, a declarat Ludovic Orban.

„Nu e o competiție între PNL, USR PLUS, UDMR, grupul minorităților, e o înțelegere pentru guvernarea țării. Nu e un campionat de orgolii între oameni care suferă de vedetism. E vorba de o răspundere uriașă pe umerii noștri.Orice ministru să știe că, în momentul în care a dat declarații contra premierului trebuie să aibă bagajele făcute”, a avertizat Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă

Ludovic Orban a declarat că afirmaţiile făcute de fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, legate de numărul deceselor din cauza COVID-19 îi arată că premierul a luat o decizie corectă atunci când a hotărât să îl revoce.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a adăugat că nu există o motivaţie pentru schimbarea premierului şi că o astfel de decizie poate fi luată doar dacă toată coaliţia este de acord.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul