Image default
Actualitate

Florin Cîțu, întrebat dacă Vlad Voiculescu revine consilier la Ministerul Sănătății: „E în vacanță în perioada următoare”

Premierul Florin Cîțu a spus, miercuri, întrebat despre o posibilă revenire a lui Vlad Voiculescu pe o funcție de consilier la Ministerul Sănătății, că a aflat „că este în vacanță”.

Surse liberale, citate de Digi 24, spun că partenerilor din USR PLUS li s-a cerut ca Voiculescu să se oprească din a mai face declarații care să afecteaze credibilitatea Guvernului, a ministerului sau a campaniei de vaccinare.

Florin Cîțu, întrebat dacă Vlad Voiculescu revine consilier la Ministerul Sănătății: „E în vacanță în perioada următoare”

Totodată, premierul Florin Cîțu le-ar fi transmis acestora că o va accepta pe Ioana Mihăilă la Ministerul Sănătății cu condița ca Vlad Voiculescu să nu revină în minister, nici măcar pe o funcție de consilier.

„Din ce am aflat, este în vacanță în perioada următoare”, a declarat miercuri, după ședința de guvern.

De asemenea, Voiculescu l-a atacat pe Florin Cîțu, despre care a spus că seamănă cu Victor Ponta, pentru că nu și-a prezentat demisia de onoare după ce a pierdut sprijinul partenerilor din Coaliție.

Premierul a anunțat joi, într-o conferință de presă, că purtarea măștii nu va mai fi obligatorie după ce va fi atinsă ținta de 10 milioane de persoane vaccinate.

„După ce ne vaccinăm vom renunța și la mască”, a răspuns premierul, întrebat când nu va mai fi obligatorie purtarea măștii în spațiul public.

„Trebuie să ne gândim la a renunța la mască după ținta de 10 milioane de persoane vaccinate, până atunci nu are sens să discutăm despre asta”, a subliniat premierul Florin Cîțu.

„Purtarea măștii a devenit obligatorie în România la începutul lunii noiembrie a anului trecut. În lunile anterioare, decizia a fost impusă de fiecare județ în parte în funcție de rata de infectare”, a mai spus acesta.

Florin Cîțu a  condus astăzi prima reuniune a Comitetului interministerial pentru revenirea României la normalitate începând cu 1 iunie 2021.

Related posts

Adevărul despre împrumutul de 2 miliarde de euro la FMI pe care Ciolacu urma să îl facă

Alina Angelescu

E ”criză majoră” în coaliție. USR-PLUS nu-l mai susține pe Florin Cîțu, după ce l-a demis pe Vlad Voiculescu

Constantinescu Gabriel

Claudiu Târziu: AUR a exclus-o din rândurile sale pe Diana Şoşoacă, o revocăm din toate funcţiile din Parlament

Andrada Ionescu

Leave a Comment