Vicepremierul Dan Barna lucrează deja la memoriile sale politice, a dezvăluit liderul USR PLUS luni seara, la Digi24, promițând că va dezvălui acolo culisele crizei politice prin care a trecut coaliția guvernamentală după demiterea ministrului sănătății Vlad Voiculescu.

„Cam de o lună de zile am început să țin un jurnal și veți găsi cu siguranță în jurnalul meu, după ce mă voi lăsa de politică, detalierea aproape stenogramică a dialogului” (avut cu premierul Florin Cîțu – n.r.), a declarat Dan Barna, precizând că va publica jurnalul în momentul în care va ieși din politică, a spus Dan Barna.

Dan Barna promite dezvăluiri politice într-un jurnal pe care îl va publica

Liderul USR PLUS Dan Barna declara deunăzi că un politician ar trebui să activeze 10-12 ani, după care ar trebui să se retragă în momentul în care simte că „benzina” pentru proiect s-a terminat. „Aproape că nu există povești de îmbătrânire frumoasă în politică. După ce ți se termină benzina, rămâi în zona aceea de ridicol”, spunea vicepremierul într-o emisiune la Digi24, în umă cu câteva săptămâni.

Întrebat luni seară, la Digi24, ce fel de relaţie are cu premierul Florin Cîţu, vicepremierul Dan Barna a răspuns că una foarte bună, colegială, și a apreciat că a fost depășită criza de săptămâna trecută. În ciuda insistențelor, el a evitat să dea detalii despre discuția pe care a avut-o cu Florin Cîțu despre demiterea fostului ministru al sănătății, Vlad Voiculescu. „Este un episod încheiat și depășit”, a subliniat liderul USR PLUS.

Întrebat dacă a exagerat când a spus că nu se poate merge mai departe cu Florin Cîţu, vicepremierul Barna a răspuns: „La momentul acela era poziţia asumată şi poziţia corectă. În urma dialogului am găsit o variantă prin care am decis să mergem mai departe tocmai pentru că în această perioadă de criză şi de dramatism pentru România, când mulţi oameni suferă din cauza acestei pandemii, era important să găsim o soluţie şi să regăsim lucrurile care ne leagă şi care ne ţin împreună decât să le accentuăm pe cele care ne separau”, a arătat liderul USR PLUS, Dan Barna.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *