Polițist la pensat. Un polițist a fost prins la pensat în timpul serviciului

Polițist la pensat. Un polițist a fost prins la pensat în timpul serviciului, chiar atunci când trebuia să intervină la o urgență. Agentul își făcuse programare la un salon de cosmetică de pe raza altei secții de poliție din Capitală față de cea la care era arondat și nu a putut prelua intervenția de urgență.

Bărbatul se programase la pensat, la un salon aflat pe raza altei secții, chiar în timpul misiunii, relatează Digi24. În prezent, este derulată o anchetă la nivelul Poliției Capitalei.

Descoperirea a fost făcută de șefii lui atunci când a apărut o urgență, iar toate echipajele din zonă au intervenit. Mai puțin agentul de poliție, care încă nu terminase procesul de înfrumusețare.

Polițist la pensat. Cosmeticiana l-a dat însă de gol, iar jandarmul care participa la misiunea comună de patrulare a confirmat informația.

Jandarmul a întocmit un raport în care a explicat situația. Agentul de la secția 23 de poliție este verificat de către superiorii lui. Din informațiile Digi24, el ar fi mințit în raportul întocmit la ieșirea din tură și a spus că nu a fost la niciun salon de înfrumusețare, dar o angajată a acelui salon a declarat că polițistul a mers la ea în acea seară.

Incidentul a avut loc la începutul acestui an.

Digi24 a încercat să obțină un punct de vedere de la reprezentanții MAI, Poliția Capitalei și Jandarmeria, dar nu au dorit să comenteze incidentul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *