Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a anunțat marți dimineață, printr-o postare pe Facebook, că au fost demolate și spațiile comerciale de la stația de metrou Gara de Nord.

„Am demolat construcțiile ilegale de la stația de metrou Gara de Nord. Sper să fie un semn pentru toți cei care cred că noi ezităm să punem legea în aplicare”, a scris Clotilde Armand pe rețeaua de socializare.

Evacuarea și demolarea spațiilor comerciale amplasate ilegal pe domeniul public al statului a început la stația de metrou Ștefan cel Mare, pe 7 aprilie, după ce contractul de asociere în participațiune dintre Metrorex și firma Unităţii – Sindicatul Liber Metrou (USLM) a expirat din anul 2018, ocuparea domeniului public făcându-se fără drept, în prezent, potrivit Metrorex.

Clotilde Armand: Marcel Ciolacu aruncă fake news!

Primarul sectorului 1 îi dă replica președintelui PSD, după ce acesta a spus că franțuzoaica ar fi pierdut alegerile.

„Șeful PSD spune că am pierdut alegerile. După ce toate instanțele de judecată din România au decis că eu sunt primarul ales al Sectorului 1, s-a trezit dl. Ciolacu la câteva luni de la hotărârea judecătorească definitivă să arunce încă un fake news la Televiziunea Publică. Părerea lui este că fostul primar diamant a câștigat alegerile din Sectorului 1. Atunci când un PSD-ist spune asta înseamnă că este exact pe dos.
Sunt atât de disperați cei din PSD că i-am decuplat de la contractele cu banii publici că nu mai știu ce să inventeze. Și folosesc acest caz pentru a nu desființa secția specială de execuție a magistraților creată de Dragnea și Tudorel Toader”, a spus Clotilde Armand.

„Dle. Ciolacu am o veste tare tristă pentru dvs. și restul pesediștilor: vin după voi și n-am să vă las în pace până nu recuperez fiecare leu pe care l-ați furat de la cetățenii Sectorului 1. Și credeți-mă că am să vă găsesc. Pe toți”, a punctat primarul sectorului 1, Clotilde Armand.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *