Premierul Florin Cîțu a declarat, marți, că încă nu a primit de la niciun ministru un plan de reorganizare a ministrelor. Acum îi încurajez, apoi o să le solicit, a spus el.

„Le-am cerut miniștrilor să facă și ei reformă. Anul trecut am reușit în Ministerul de Finanțe să fac reorganizare, să reduc numărul de directori generali și asta a adus economii la buget și ministerul merge foarte bine și a colectat mai mult decât înainte, am economisit și bani.Poți face reformă și să reduci numărul de directori generali. E cea mai simplă reformă”, a spus premierul Florin Cîțu, marți, la Radio Guerrila.

Florin Cîțu:Acum îi încurajez, apoi o să le solicit

„Îi încurajez, deocamdată îi încurajez, după aceea o să le solicit miniștrilor să facă această reorganziare a ministerelor Până acum nu am primit reorganizarea ministerelor care să facă ce am făcut eu, să reducă numărul de directori generali. Până acum nu a avenit niciunul să facă asta. Acum îi încurajez, apoi o să le solicit, altfel nu se pot reduce cheltuielile”, a declarat premierul Florin Cîțu la Radio Guerrilla.

„Reformele trebuie să le vedem, să le avem aprobate în ședințe de guvern. Pe companii nu avem încă, și nici nu au venit în ședințe de guvern cu plan de reorganizări în direcția pe care am spus-o, să reducem numărul de directori generali, să comasăm direcții”, a precizat premierul României Florin Cîțu  într-un interviu.

Florin Cîțu a vorbit și despre reforma companiilor de stat: “În buget am inclus bani pentru companiile cu pierderi, presupunând că vor face reformă și vor reduce cheltuielile. Suntem în luna iunie în curând și nu s-a făcut așa ceva. Le spun colegilor din Guvern că nu vor primi acei bani la rectificare pentru a avea cheltuielile până la finalul anului acoperite. Dacă nu fac reformă.”

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul