Image default
Actualitate

Marcel Ciolacu amenință din nou cu greva: Dacă PNRR nu este prezentat mâine în Parlament, PSD va intra în grevă parlamentară

Președintele PSD Marcel Ciolacu amenință că PSD va intra în grevă parlamentară, dacă Planul Național de Redresare și Reziliență nu va fi prezentat, miercuri, în Parlament.

Într-un mesaj publicat marți, pe Facebook,  Marcel Ciolacu spune că Cîțu și Orban „vor să blocheze toată Europa” prin neprezentarea PNRR în Parlament.

Marcel Ciolacu amenință din nou cu greva

„Cîțu și Orban vor să blocheze toată Europa. Nu vor să vină în Parlament să prezinte PNRR, așa acum este normal. Polonia, Spania, Italia și Franța au prezentat PNRR-ul în Parlament. Dacă mâine în Parlament, prezentarea PNRR nu este punct separat pe ordinea de zi, PSD va intra în grevă parlamentară”, spune Marcel Ciolacu.

„De ce vor Cîțu și Orban să ascundă PNRR? Cum vor explica la Bruxelles blocarea întregii Europe doar pentru că nu sunt în stare să aibă o prezentare publică a unui plan care va afecta România pentru următorii 5 ani?”, a spus Marcel Ciolacu.

„Românii trebuie să afle adevărul legat de înghețarea pensiilor, salariilor și a alocațiilor, de creșterea taxelor și impozitelor pentru firme, precum și faptul că agricultura românească va primi… ZERO lei pentru irigații!”, scrie liderul PSD.Săptămâna trecută, la întâlnirea de la Guvern dintre delegația PSD și reprezentanții executivului, Florin Cîțu le-ar fi transmis social democraților că va prezenta Planul Național de Redresare și Reziliență în Parlament”, a spus Marcel Ciolacu.

Senatul și Camera Deputaților se reunesc, miercuri, în ședință comună pentru a vota raportul Comisiei Juridice privind activitatea Avocatului Poporului. Respingerea raportului de activitate va duce la demiterea lui Renate Weber.

PSD pregătește încă o moțiune de cenzură împotriva Guvernului

O nouă moțiune de cenzură va depune PSD în această sesiune parlamentară, care însă „nu are neapărat legătură cu PNRR” a precizat președintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Întotdeauna (moțiunea de cenzură, n.r.) este un instrument, pe care l-a folosit și PNL în trecut. În fiecare sesiune parlamentară, opoziția, conform Constituției, are dreptul de a depune o moțiune de cenzură și, categoric, o să depunem o moțiune de cenzură în această sesiune”, a declarat președintele PSD, la B1TV.

Citește pe aceiași temă

Renate Weber: Nu am sesizat CCR pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Legea merge la promulgare

Andrada Ionescu

E o „crimă” împotriva românilor suspendarea internărilor în spitale, consideră Marcel Ciolacu. A făcut o solicitare urgentă către Parlamentul României

Constantinescu Gabriel

Alfred Simonis infectat cu „o altă variantă” de coronavirus, deși era vaccinat. Sunt 10 membri ai familiei testați pozitiv

Constantinescu Gabriel

Lasă un comentariu