Asociația C.R.O.N.O. – Centrul de Resurse pentru Organizațiile  Non–profit din Oltenia a organizat Marți, 07 Iulie, ora 10:00, str. Tudor Vladimirescu, nr. 39, orașul Dăbuleni, în incinta sediului S.C. DABULHUB CONSULT S.R.L. Dăbuleni,

Conferința de lansare a proiectului  „9Coop VDS – O nouă cooperativă a fermierilor din G.A.L. Valea Dunării Sudolt”,

elaborat, finanțat și implementat în cadrul Submăsurii 19.2 ”Sprijin pentru implementarea acțiunilor în cadrul strategiei de dezvoltare locală” – M2/1A – „Consilierea fermierilor in vederea constituirii de forme asociative”, G.A.L. Valea Dunării Sudolt.

În cadrul proiectului va fi constituită o structură asociativă de tip cooperativă formată din entități juridice cu profil preponderent agricol din G.A.L. Valea Dunării Sudolt. Inițial, reprezentanții legali ai acestor entități vor fi selectați în cadrul unor activități specifice de consiliere/ instruire la care vor participa pe parcursul a 6 luni minim 16 beneficiari.

            Asociația C.R.O.N.O. – Centrul de Resurse pentru Organizațiile Non–profit din Oltenia (C.R.O.N.O.) a fost înființată în Mai 2004 de către un grup de activiști civici din Craiova pentru a contribui la dezvoltarea  societății civile din Oltenia prin sprijinirea organizațiilor non-profit din  regiune.

Asociația G.A.L. Valea Dunării SUDOLT este o organizație non-guvernamentală (O.N.G.) înființată în anul 2016 și joacă un rol esențial în dezvoltarea microregiunii sale (formate din cele 19 U.A.T.–uri constituente) prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020, Axa LEADER.

          Președinte al Asociației  C.R.O.N.O.,

                              Lucian ZULEANU

poza baza cron

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *