Ludovic Orban a declarat, miercuri, că Regulamentul legislativului ar putea fi modificat pentru a nu se mai permite comportamente care „contravin bunului simţ”.

Președintele PNL a refuzat să comenteze declarațiile premierului Florin Cîțu, care a spus la Digi24 că a fost dezamăgit de  Orban pe motiv că nu ar fi avut nicio reacție atunci când senatoarea Șoșoacă a cerut „două-trei minute” pentru a scăpa de premier.

„Refuz să mai dialoghez, să mai comentez declaraţiile colegului meu Florin Cîţu. Ştiţi ce i s-a întâmplat acolo. Am apelat la chestori şi ştiţi ce a păţit un chestor. (…) Aştept sesizări din partea celor care au fost pur şi simplu agresaţi de nici nu pot să-i spun această doamnă senator, acest personaj sinistru, care nu înţelege unde se află. În măsura în care vor exista sesizări în acest sens, Parlamentul va lua decizii”, a spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban a arătat că modificarea Regulamentului s-ar putea realiza în sesiunea legislativă următoare.

„Modificăm Regulamentul, dacă este necesar, pentru a putea să nu mai permitem astfel de comportamente care contravin total bunului simţ, civilizaţiei şi mai ales la ceea ce reprezintă Parlamentul. (…) Se termină sesiunea parlamentară, vine vacanţa parlamentară, din toamnă vom aborda acest subiect”, a afirmat Orban.

Ludovic Orban îi răspunde lui Cîțu despre “tranșarea alegerilor din PNL”

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, marți, că afirmația premierului Florin Cîțu, care a spus în timpul dezbaterilor pe moțiunea de cenzură că a “tranșat alegerile din PNL”, este “total nepotrivită” și că ar fi trebuit să se concetreze pe “prezentarea rezultatelor pozitive ale guvernării”.

„Verbul a tranșa înseamnă a separa, a împărți. Mi se par total nepotrivite, ca premier care este în fața unei moțiuni de cenzură trebuie să se concentreze pe prezentarea rezultatelor pozitive ale guvernării, să combată orice argument și mai ales orice minciună și calomnie care a fost cuprinsă în moțiunea de cenzură. Nu era locul potrivit pentru a vorbi de congresul PNL și lucrul acesta îl știe toată lumea, nu trebuie să spun eu”, a declarat Ludovic Orban, întrebat cum comentează afirmația lui Florin Cîțu din plenul Parlamentului, când a spus că „alegerile din PNL au fost tranșate”, a declarat Ludovic Orban, scrie Digi 24.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *