Ludovic Orban, președintele PNL, a declarat joi, 30 iunie, că la finalul mandatului de lider al liberalilor stă cu fruntea sus şi că în patru ani cât a stat la şefia partidului a realizat lucruri la care nimeni nu s-ar fi aşteptat.

„De la congresul din 2017 au trecut 4 ani. Au fost ani de reconstrucţie, au fost ani de muncă, de pregătire, au fost ani de campanii grele derulate în condiţii la care nimeni nu s-ar fi aşteptat, în special campania pentru alegerile locale şi campania pentru alegerile parlamentare”, a declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban: „Vreau să conduc partidul spre noi victorii”

„La final de mandat stau cu fruntea sus şi pot să vă spun că în 4 ani de zile am realizat lucruri la care nimeni nu s-ar fi aşteptat. PNL este astăzi principalul partid de guvernământ, PNL deţine astăzi 3 din 4 cele mai importante funcţii în stat”, a spus Ludovic Orban, la conferinţa de alegeri interne de la Organizaţia PNL Sector 1.

Ludovic Orban a adăugat că „PNL este un partid puternic, un partid care are capacitatea de a asigura o bună guvernare României şi, mai ales, are capacitatea de a se pregăti pentru anul 2024 să câştige toate bătăliile electorale. Eu nu rostesc vorbe în vânt când vă spun că avem tot ce ne trebuie ca să putem să atingem aceste obiective, vă spun pentru că ştiu, vreau şi pot să conduc partidul spre noi victorii, aşa cum l-am condus şi în cei 4 ani de când mi-aţi acordat încrederea să vă fiu lider”.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, că la finalul mandatului de lider al liberalilor stă cu fruntea sus şi că în 4 ani cât a fost la şefia partidului a realizat lucruri la care nimeni nu s-ar fi aşteptat.

„De la congresul din 2017 au trecut 4 ani. Au fost ani de reconstrucţie, au fost ani de muncă, de pregătire, au fost ani de campanii grele derulate în condiţii la care nimeni nu s-ar fi aşteptat, în special campania pentru alegerile locale şi campania pentru alegerile parlamentare”, a spus Orban.

PNL îşi alege noua conducere la congresul care va avea loc în toamnă. Ludovic Orban și Florin Cîțu vor candida pentru poziția de președinte.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *